29 / 09 / 2024

Bağcılar-Mahmutbey yol çalışması

Bağcılar-Mahmutbey yol çalışması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sorununu en aza indirmek, İstanbulluların hızlı ve konforlu ulaşımlarını sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...

Bağcılar Mahmutbey 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2308 ada, 4 parselin kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Mahmutbey'deki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2142 Ada 2 Parselde Rezerv Yapı Alanına İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Bağcılar Mahmutbey Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İlçede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için toplantı gerçekleştiren Bağcılar Belediyesi, uzlaşma görüşmelerine başladı.

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Bağcılar kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projeyle ilgili son durumu aktardı.

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Bağcılar Mahmutbey 1/5000 ve 1/1000 imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Mahmutbey Mahallesi, 3408 ada, 9 parselin kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Bağcılar Mahmutbey 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2077 ada, 26 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı İBB tarafından bugün askıya çıkarıldı...

Bağcılar-Mahmutbey yol çalışması Haberi

Bağcılar-Mahmutbey yol çalışması


Bağcılar Halkalı Caddesi altgeçit inşaatı tamamlanarak İstanbulluların hizmetine alındı. Hizmete giren yeni kavşak çalışması ile Mahmutbey Kavşağının trafik yükü azaltılmış oldu.


Trafik sorununa köklü çözüm üretmek için Avrupa ve Anadolu yakası raylı sistemler ile örülürken son olarak hizmete giren Otogar - Bağcılar - Mahmutbey - Olimpiyatköy - Başakşehir Metrosu ile İstanbul’daki raylı sistemlerin uzunluğu 124,4 kilometreye ulaştı.


Bağcılar - Mahmutbey trafiğini rahatlatacak metro çalışmasına ek olarak Aralık 2011’de çalışmalarına başlanan kavşak çalışması da süratle tamamlanarak hizmete alındı.


Tamamlanan kavşak çalışmasıyla, TEM Mahmutbey Kavşağına Basınekspress yolundan gelen Ankara yönü trafiği Halkalı Kavşağından ayrılmış oldu. Böylece, Mahmutbey Kavşağının trafik yükünün azalmasına katkı sağlandı.


Kavşak çalışması ayrıca Basınekspres Yolu Halkalı Kavşağından Bağcılar İlçesi Taşocağı Caddesine katılımı da rahatlatmış oldu. Mevcutta, Halkalı Caddesi ve Deve Kaldırımı Caddesi...