04 / 05 / 2024

Bağcılar okul projeleri

Bağcılar okul projeleri

Bağcılar, depreme dayanıklı yeni camii ve okul binalarına kavuşuyor. Merkez Mahallesi’nde Osmanlı mimarisinin özelliklerine uygun inşa edilecek olan Hira Nur Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Bağcılar'da 1466 asansör mühürlendi! 

Bağcılar'da kamu kurumları, okul, hastane, ibadethane, iş yeri ve konutları kapsayan 3 bin 64 asansöre kontrol yapıldı. Kontrol sonucunda bin 466 asansör mühürlenerek hizmet dışı bırakıldı. 

Bağcılar'da markalı 7 konut projesi!

Bağcılar'da konut projeleri yükselmeye devam ediyor. Peki markalı konut projelerinin geliştirildiği bölgede hangi projeler ön plana çıkıyor? İşte cevabı...

Bağcılar'da 6 yılda 22 okul depreme karşı yenilendi!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okulların yıkılıp yerine yenisinin inşa edildiği ve son 6 yılda toplam 22 okulun ilçeye kazandırıldığı bildirildi.

İşte Bağcılar konut projeleri!

Tünaydın gazetesi yazarı Mahmut Kılınç bugünkü yazısında Bağcılar projelerini kaleme aldı. İşte Kılınç'ın o yazısı...

Bağcılar'a 26 yeni okul geliyor!

Bağcılar'a 26 okul daha kazandırılıyor. İlçede, 104'ü devlet, 83'ü özel okul olmak üzere 187 okul hizmet veriyor, 26 okulun inşaat çalışmaları sürüyor.

Bağcılar konut projeleriyle yatırıcının gözdesi halinde!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, düzenlen iftar yemeğinde röportaj verdi. Çağrıcı, ''Bağcılar artık yeni otel, prestijli konut ve ofis projeleri ile de yatırımcıların gözdesi haline geldi'' dedi.

Bağcılar Hira Nur Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar, depreme dayanıklı yeni camii ve okul binalarına kavuşuyor. Merkez Mahallesi’nde Osmanlı mimarisinin özelliklerine uygun inşa edilecek olan Hira Nur Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bağcılar'a 15 yeni okul inşa edilecek!

Bağcılar Kent Konseyi Toplantısı'nda ilçenin eğitim, sağlık, alt yapı başta olmak üzere tüm konuları masaya yatırıldı. Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Şahin, ilçeye 15 yeni okul inşa edilerek hizmete sunulacağını belirtti.

Lokman Çağırıcı: Bağcılar’a 15 okul daha kazandıracağız!

Bağcılarlı öğrenciler yeni eğitim yılına şölenle ‘merhaba’ dedi. Tüm yurtta olduğu gibi Bağcılar’da Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen törenle yeni eğitim ve öğretim yılına ‘merhaba’ dedi.

Bağcılar Bağlar 3134 ada, 9 parselin imar planı askıya çıkarıldı!

Bağcılar Belediyesi, Bağlar Mahallesi 3134 ada 9 parseldeki okul binasına yapılacak ek bina ve yurt binası için 1/1000 ölçekli imar planında yapılan değişikliği askıya çıkardı. İşte o imar planı...

Bağcılar'ın modern dönüşümü sürüyor!

Bağcılar, son yıllarda gerçekleştirilen projeler, eğitim ve raylı ulaşım yatırımları ve kentsel dönüşüm hamlesiyle bir cazibe merkezine dönüşüyor. Başkan Lokman Çağırıcı, Bağcılar’da yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlattı...

Bağcılar okul projeleri Haberi

Bağcılar okul projeleri

Bağcılar, depreme dayanıklı yeni camii ve okul binalarına kavuşuyor. Merkez Mahallesi’nde Osmanlı mimarisinin özelliklerine uygun inşa edilecek olan Hira Nur Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 yıl sonra inşaatının tamamlanması planlanan camide aynı anda 1.000 kişi ibadetini yapabilecek. Bağcılar Belediyesi ve hayırsever işadamlarının katkısıyla inşa edilecek olan Merkez Mahallesi’ndeki 


Hira Nur Camii inşaatının temeli törenle atıldı.


Bağcılar, Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin özelliklerini taşıyan depreme dayanıklı yeni camilere kavuşuyor. Bu kapsamda Merkez Mahallesi’nde inşa edilecek olan Hira Nur Camii’nin temeli protokol ile ilçe sakinlerinin katılımıyla düzenlenen tören sırasında atıldı. Tören Ebubekir Camii İmam-Hatibi Hasan Kılıç’ın Kur’an tilavetiyle başladı. Ardından bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, ezan sesinin dünyanın her yerinde ayrı bir özelliğe sahip olduğunu belirterek, Washington’da bile bir cami görüldüğünde...