05 / 05 / 2024

Bağcılar Tanyeli Caddesi imar planı

Bağcılar Tanyeli Caddesi imar planı

Bağcılar İlçesi, Taşocağı Caddesi - Tanyeli Caddesi Arası Yol Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 1 Mayıs 2014'te askıdan indiriliyor.

Bağcılar'daki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mostar Köprüsü Caddesi Batısı Riskli Alana Ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Bağcılar Uyum Market binası icradan satılıyor!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde yer alan Uyum Market tarafından kullanılmakta olan bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. 

Bağcılar imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar Mehmet Akif Bulvarı - Fatih Caddesi Kesişimi Yol, Kavşak Revize Ön Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Bağcılar'da bina çöktü!

Bağcılar'da Osmangazi Caddesi'nde önceden boşaltılmış bir bina çöktü. Sabaha karşı gerçekleşen olay sonrası itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Enkaz altında kalan olup olmadığı araştırılıyor

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Bağcılar Batışehir Konutları ödemeleri!

Bağcılar Batışehir Konutları ödemeleri 60 ay 0 faiz şeklinde yapılabiliyor. 3 etaptan meydana gelen projede toplam 3 bin 226 adet daire ve alışveriş caddesi yer alıyor.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Bağcılar, Sancaktepe Mahallesi, Birlik Caddesi'nde açıldı.

Bağcılar Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış yapıldı!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından Bağcılar'da inşa edilen Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların ihalesi açık artırma usulüyle yapıldı.

Bağcılar'da bugün kentsel dönüşüm yıkım töreni yapılacak!

Bağcılar Belediyesi, “Kentsel Dönüşüm çalışmalarını güvenli ve hızlı bir şekilde sürdürüyor. Güneşli Mah. Evren Caddesi 8. Sokak No.56’da bulunan 14 ayrı bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı gerçekleştirilecek.

Bağcılar'da işyeri yangını!

Bağcılar Mahmutbey Caddesi'nde bulunan tekstil mağazasında yangın çıktı. Güneşli Mahallesi'nde bir işyerinde çıkan yangında dumandan etkilenen bazı vatandaşlar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipler yangının çıkış sebebini araştırıyor.

Bağcılar Taşocağı ve Tanyeli caddeleri arası yol projesi imar planı 1 Mayıs'ta askıdan indiriliyor!

Bağcılar İlçesi, Taşocağı Caddesi - Tanyeli Caddesi Arası Yol Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 1 Mayıs 2014'te askıdan indiriliyor.

Double Park Rezidans Bağcılar örnek daire!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Mahmutbey mahallesinde inşa edilen ve de Peyami Safa caddesi üzerinde Nanda Yapı tarafından konumlandırılan Double Park Rezidans Bağcılar örnek daire görüntüleri...

Bağcılar Tanyeli Caddesi imar planı Haberi

Bağcılar Tanyeli Caddesi imar planı

Bağcılar İlçesi, Taşocağı Caddesi - Tanyeli Caddesi Arası Yol Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Mayıs 2014 Perşembe günü askıdan indiriliyor.


Büyükşehir Belediyesi, 27830 dosya numaralı imar plan tadilatını 14 Haziran 2013'te onaylamış ve 1 Nisan 2014'te ilanen askıya çıkarmıştı.


Bağcılar İlçesi Taşocağı ve Tanyeli caddeleri arası yol projesi hakkında detaylı bilgiler için tıklayın!Bağcılar İlçesi, Taşocağı Caddesi - Tanyeli Caddesi Arası Yol Projesi 1/5000 ölçekli imar planı için