27 / 04 / 2024

bağcılar yıkılacak binalar

bağcılar yıkılacak binalar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Bağcılar'da kentsel dönüşümün başladığını açıkladı.

Bağcılar'da riskli alan ilan edilen bölgedeki 73 bina yıkılıyor!

Bağcılar'da riskli alan ilan edilen bölgede yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı toplam 73 bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmaya başlandı...

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Bağcılar'da riskli alan ilan edilen bölgedeki 73 bina yıkılıyor!

Bağcılar'da riskli alan ilan edilen bölgede yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı toplam 73 bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmaya başlandı...

Bağcılar’daki riskli binalar yıkılıyor!

Bağcılar’da depremde hasar gören binalar kontrollü olarak yıkılıyor. 5.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan 5 katlı bir binanın yıkımı tamamlanırken, 270 daire ve 40 dükkanın bulunduğu sitede çalışmalar devam ediyor...

Ersin Tatar: Kapalı Maraş'ta bazı bina ve oteller yıkılacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, 'Hayalet Şehir' Kapalı Maraş'ın askeri bölge statüsünden sivil statü olarak değişmesi gerektiğini ifade etti. Ersin Tatar, " Şehirde bazı binalar sahipleri tarafından tamir edilecek, bazıları da yeniden inşa edilmek için yıkılacak." dedi...

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

İstanbul depreminde 48 bin bina yıkılacak!

İstanbul Deprem Çalıştayı’nda İstanbul depreminde 48 bin binanın yıkılacağı ve yıkılacak binalar için önlem alınması gerektiği belirtildi.

Riskli yapılar işaretlenecek, metruk binalar yıkılacak!

Tapu Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun yürürlüğe girdi. Bu kapsamda sorunlu metruk yapılar yıkılıp, riskli olarak tespit edilen binalar işaretlenecek.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bağcılar'da riskli olan binalar için yıkım kararı verildi ancak 3 yıl geçmesine rağmen bir çivi bile çakmadı. 82 mağdur aile ise 38 aydır mağdur olduklarını iddia etti.

Bağcılar'da konut fiyatları yüzde 10 arttı! 

Türkiye'de konut satışları her geçen gün azalıyor. Hatta sadece azalmakla da kalmıyor, konut fiyatları da düşüyor. Peki son bir yılda İstanbul'da fiyatlar en çok hangi ilçede geriledi? Satılık konut fiyatı en çok artış gösteren ilçe yüzde 10'la Bağcılar oldu

bağcılar yıkılacak binalar Haberi

bağcılar yıkılacak binalar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bağcılar'da kentsel dönüşüm başladığını açıkladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bağcılar'a kentsel dönüşüm müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Halk TV'de yer alan habere göre; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çatlamış kolonlardan güvenli yapılara Bağcılar Kirazlı Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor. 2017’de riskli yapı ilan edilen sitede @kiptaskonut ile İstanbul’a ve Türkiye’ye örnek bir dönüşüm gerçekleşecek" diyerek Bağcılar'da kentsel dönüşüm için start verildiğini duyurdu. 

Ekrem İmamoğlu'nun paylaştığı videoda Bağcılar sakinleri evlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ev sahipleri, depremden sonra binalarında çatlaklar meydana geldiğini ancak görünmemesi için kapatıldığını belirtti. 

5 yıl içerisinde 1.5 milyon konut dönüşecek!

Tozkoparan'da hukuki süreç...