02 / 05 / 2024

Bağcılara kaç tane yüzme havuzu yapılacak

Bağcılara kaç tane yüzme havuzu yapılacak

Bağcılar'da inşaatı tamamlanan Kazım Karabekir, Demirkapı ve Evren kapalı yüzme havuzları düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG artık hayal olmaktan çıkıyor. TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Bu aşamada da bazı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte onlardan biri de “TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?” sorusunun yanıtı!

Bağcılar'a 9’uncu metro müjdesi!

Bağcılar’da üçüncü kez aday olan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,“Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9’uncu metronun müjdesini alıyoruz'' dedi.

Bağcılar'a 9'ncu metro müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Çağırıcı, "Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9. metronun müjdesini alıyoruz. Tüm metroların birbirine entegre olduğu bir sistem içerisinde yer alıyoruz" dedi..

Bağcılar’da 5 bina tahliye edildi!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde henüz bilinmeyen bir neden ile doğalgaz kutusunda gaz kaçağı ve hemen ardından patlama yaşandı. Patlama sonrasında sokaktaki 5 bina tahliye edildi.

Bağcılar Belediyesi'nden Amerikalılara dönüşüm bilgilendirmesi!

Bağcılar, Türkiye’de bir dizi ziyaretler yapan Dünya Bankası’nın Ankara ofisinden ve Amerika’daki Kentsel Kalkınma bölümünden temsilcilerini ağırladı. Uluslararası heyet, yetkililerden Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bağcılar'daki kentsel dönüşüme durdurma kararı!

DANIŞTAY, Bağcılar meydanı ve çevresindeki 5 mahallenin bazı bölümleri için alınan ‘riskli alan kararı' ve imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verdi. 22 hektarlık alanda, bir kaçı kamuya ait toplam 195 bina bulunuyor.

Ergün Turan'dan dolandırıcılara karşı uyarı!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin ismini ve logosunu kullanarak para toplayan, son zamanlarda da emeklileri kandıran dolandırıcılara karşı halkı uyanık olmaya çağırdı.

TOKİ'den dolandırıcılara karşı uyarı!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin ismini ve logosunu kullanarak para toplayan, son zamanlarda da emeklileri kandıran dolandırıcılara karşı halkı uyanık olmaya çağırdı.

Nurol Park Bağcılar Konutları!

Nurol GYO imzası ile yükselen Nurol Park Bağcılar Konutları 544 tane rezidans daire, 880 tane towers daire, 84 tane loft daire ve 50 adet ofisten oluşuyor.

Batı Şehir Bağcılar dükkan fiyatları!

Emlak Konut GYO, Ege Yapı ve EPP ortaklığı tarafından hayata geçirilen Batı Şehir Bağcılar projesi 3 bin 226 tane daire bulunuyor. Batı Şehir Bağcılar dükkan fiyatları detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Bağcılar'da 61 kilometrelik su kanalının temizliği yapıldı!

Bağcılar Belediyesi, sonbahar ayının gelmesiyle birlikte artan yağışlara karşın önlem alarak ilçedeki su kanalı ve mazgal temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bağcılar’da bu yıl içinde toplam 61 km’lik su kanalının temizliği gerçekleştirildi.

Bağcılara kaç tane yüzme havuzu yapılacak Haberi

Bağcılara kaç tane yüzme havuzu yapılacak

Bağcılar'da inşaatı tamamlanan Kazım Karabekir, Demirkapı ve Evren kapalı yüzme havuzları düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Kapalı yüzme havuzu sayısı 6'ya ulaşırken öğrenciler bu havuzlardan ücretsiz yararlanıyor. Öğrenciler, beden eğitimi derslerini artık kapalı yüzme havuzlarında yapacak. Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ise, ilçenin 22 mahallesine de kapalı havuzu inşa edeceklerini...