17 / 05 / 2024

Bağcılara yeni park projeleri

Bağcılara yeni park projeleri

Ağaçlarının altında piknik yapılan ve dalından meyve yenilen Bağcılar’daki Nostalji Bahçeleri ilçe sakinlerinin ikinci adresi oldu. Bağcılar Belediyesi yeni dönemde inşa edeceği Nar Bahçesi’ni de ilçe sakinlerinin hizmetine sunacak.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bağcılar'da 822 yeni konut inşa edecek. 

Bağcılar yeni meydan projesiyle değerlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otopark inşaatında sona yaklaşıldı

Bağcılar Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Bağcılar Belediye’sinin yeni hizmet binasının inşaatı son sürat devam ediyor. Yeni binanın 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

Bağcılar Meydan Park Evleri geliyor!

Ömer Çelik İnşaat tarafından hayata geçirilen Meydan park Evleri projesi İstanbul Bağcılar'da yer alıyor. Bağcılar Meydan Park Evleri'nde fiyatlar 780 bin TL'den başlıyor...

Bağcılar'da yeni belediye binası heyecanı!

Bağcılar'da, Güneşli Mahallesi'nde inşa edilen yeni belediye hizmet binasının heyecanı yaşanıyor. Yeni bina , kapalı alanı ve toplam 419 araçlık otoparkının yanı sıra botanik bahçeye sahip olacak.

Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden arttığı Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor. İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde yükselen Çetsa Park projesi, iki blok olarak yükseliyor.

Bağcılar Çetsa Park Evleri'nin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm sürecinin hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da Çetsa Park Evleri’nin temeli atıldı. Proje 2 blok halinde inşa edilecek.

Nurol Park Bağcılar ödeme seçenekleri 2017!

Konut fiyatlarının 562 bin TL'den başladığı Nurol Park Güneşli projesinde anahtar teslimler hemen yapılıyor. Projede 544 rezidans daire, 84 loft daire, 880 towers daire ve 50 ofise yer veriliyor. İşte Nurol Park Bağcılar ödeme seçenekleri 2017...

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İBB yapacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşa edecek. İhalesi gerçekleşen projenin 62 Milyon 270 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

Bağcılar Hocalı Dostluk Parkı'nın inşaatında son durum!

Bağcılar Belediyesi tarafından yapılan Azerbaycan Hocalı Dostluk Parkı'nın inşası hızla sürüyor. Park, 33 dönümlük alana sahip olacak.

Bağcılara yeni park projeleri Haberi

Bağcılara yeni park projeleri


Ağaçlarının altında piknik yapılan ve dalından meyve yenilen Bağcılar’daki Nostalji  Bahçeleri ilçe sakinlerinin ikinci adresi oldu. Bağcılar Belediyesi yeni dönemde inşa edeceği  Nar Bahçesi’ni de ilçe sakinlerinin hizmetine sunacak.



Bağcılar ilçesinde adına yakışır projelerden olan Nostalji Bahçeleri Projesi, yeni dostluk ve kardeşliklere köprü vazifesi görüyor. Birer çevrecilik eseri olarak da dikkat çeken Nostalji  Bahçeleri inşa edilecek Nar Bahçesi ile devam edecek. İlçe sakinlerinin görüş ve düşüncelerinin alınarak sosyal ve kültürel projelerin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesi Nostalji Bahçeleri’yle dikkat çekiyor. Üzüm Bağı, Kiraz, Kayısı,  Kestane ve Fındık bahçelerinde buluşan ilçe sakinleri piknik yaparak dalından meyve yiyor.  Nostalji Bahçeleri’ni ilçenin 22 mahallesinde de inşa edecek olan Bağcılar Belediyesi Göztepe  Mahallesi’nde de Nar Bahçesi’ni hizmete sunacak. Toplam 1846 metrekarelik alana inşa  edilecek olan...