30 / 04 / 2024

bağcılarda 138 metrekarelik arsa satışı

bağcılarda 138 metrekarelik arsa satışı

İstanbul Defterdarlığı İstanbul Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 138 metrekare alanında arsa satacak.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Kumtel elektrikli ısıtıcılarda görülmemiş fırsatlar! İşte en cazip Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kış mevsimi yaklaştı ve havalar soğumaya başladı. Herkes ofis veya evine elektrikli ısıtıcı ararken, Kumtel elektrikli ısıtıcılarda muhteşem indirim sizleri bekliyor. İşte,  Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bağcılar'da 144 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mehmet Akif Bulvarı, 868 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi...

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe halkının yeni meydanına kavuşacağını müjdeledi. Çağırıcı, ilçe sakinlerinin yakın zamanda İstanbul’un en büyük meydanlarından birine kavuşacaklarını söyledi.

Bağcılar'da 10 ayda 1 milyon metrekarelik alan dönüşüme girdi!

Bağcılar’da 10 ayda kentsel dönüşüm kapsamında 5 bin 642 dairenin yer aldığı 156 inşaat alanına yapı ruhsatı verildi. İnşaat alanı yaklaşık olarak 1 milyon metrekarelik alanı kapsıyor.

Mayra Sancakkoru projesi Bağcılar'da yükseliyor!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar’da inşa edilen Sancakkoru projesinde 4 bin 750 metrekarelik alan yeşil alana ayrıldı. Projede 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuluyor..

Bağcılar Mirage Residence ödeme bilgileri!

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükselen Mirage Residence 73 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. İşte Bağcılar Mirage Residence ödeme bilgileri...

Bitlis mimarisi Bağcılar'a taşınıyor!

Depreme dayanıklı yeni konutlarla birlikle sosyal ve kültürel yaşam alanlarına da kavuşan Bağcılar'a, 800 metrekarelik alana sahip, yörenin özelliklerini yansıtacak bir Bitlis Konağı inşa ediliyor.

Bağcılar’a Bitlis Konağı inşa ediliyor!

Depreme dayanıklı yeni konutlarla birlikte sosyal ve kültürel yaşam alanlarına da kavuşan Bağcılar’a, 800 metrekarelik alana sahip Bitlis Konağı inşa ediliyor. Nostalji Bahçelerinden olan Ceviz Bahçesi’ne inşa edilecek tesis, Bitlis yöresine has özelliğiy

Bağcılar Mahmutbey'de 9.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi tarafından Bağcılar Mahmutbey'de 2 bin 383 metrekarelik arsa 9 milyon 174 bin TL bedelle 22 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Bağcılar'a 55 dönümlük meydan yapılacak!

Bağcılar'da kentin en büyük meydan dönüşümlerinden biri yapılacak. 220 bin metrekarelik Bağcılar Meydan kentsel dönüşüm imar planı İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından onaylandı.

Bağcılar'a 55 dönümlük meydan yapılacak!

Bağcılar'da kentin en büyük meydan dönüşümlerinden biri yapılacak. 220 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planı Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onaylandı.

bağcılarda 138 metrekarelik arsa satışı Haberi

bağcılarda 138 metrekarelik arsa satışı

Tahmini  bedeli 140 bin YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 28 bin YTL tutarında geçici teminat bedeli alınacak.


İhale 6 Mart 2008'de saat 14.00'de açık teklif usulü...