18 / 05 / 2024

bağcılarda 57 tesis açılışı

bağcılarda 57 tesis açılışı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bağcılar'da 57 yeni tesisi düzenlenen törenle hizmete açtı. Bakan Güllüce, Bağcıların ve İstanbul'un geçmişte yaşadığı sıkıntılardan bahsederek, belediyecilik anlamında ileri adımlar atıldığını söyledi...

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Bağcılar 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kumtel elektrikli ısıtıcılarda görülmemiş fırsatlar! İşte en cazip Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kış mevsimi yaklaştı ve havalar soğumaya başladı. Herkes ofis veya evine elektrikli ısıtıcı ararken, Kumtel elektrikli ısıtıcılarda muhteşem indirim sizleri bekliyor. İşte,  Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Bağcılar'da 33 dönümlük alana dev tesis inşa edilecek!

Her geçen gün değişen çehresiyle vizyon şehir olma yolunda ilerleyen Bağcılar, yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’ne inşa edilecek park, Pazar yeri ve 417 araçlık otopark her yaştan ilçe sakinine hizmet verecek.

Bağcılar’a Bitlis Konağı inşa ediliyor!

Depreme dayanıklı yeni konutlarla birlikte sosyal ve kültürel yaşam alanlarına da kavuşan Bağcılar’a, 800 metrekarelik alana sahip Bitlis Konağı inşa ediliyor. Nostalji Bahçelerinden olan Ceviz Bahçesi’ne inşa edilecek tesis, Bitlis yöresine has özelliğiy

Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı yerine AVM mi yapılacak?

Bağcılarda temeli atılan yaklaşık 80 bin metrekare üzerine yapılması planlanan Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı'nın proje değişikliği ile rezidans ve alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı konuşuluyor.

Nurol Park Bağcılar satılık daire!

Nurol Park Bağcılar satılık daire alanları 57 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşecek olan proje Nurol GYO imzası ile hayata geçiriliyor.

Bağcılar Referans Güneşli ödemeleri!

Dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 231 metrekare arasında farklılık gösteren Referans Güneşli Evleri 'nde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Bağcılar Referans Güneşli ödemeleri...

Beylikdüzü ve Bağcılarda satılık 3 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı Mahallesi'nde ve Bağcılar'ın Güneşli ve Mahmutbey mahallelerinde 3 arsa ve tarla 13 milyon 29 bin 320 TL'ye Açık Teklif Usulü ile ihale edilecek.

Referans Güneşli Bağcılar ulaşım!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanan Referans Güneşli Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 57 metrekareden başlıyor. İşte Referans Güneşli Bağcılar ulaşım krokisi...

Bağcılar'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

BAĞCILAR Kemalpaşa Mahallesi'ndeki 2500 metrekarelik alana inşa edilecek otoparklı ve asansörlü iki blok inşaatının temeli dualar eşliğinde atıldı. Bağcılarda kentsel dönüşüm ilçe sakinlerinin yüzde 100 desteğiyle devam ediyor.

Bağcılar'da rantsal dönüşüm!

Bağcılarda bulunan Albayraklar Sitesi, kentsel dönüşüm çerçevesinde riskli alan ilan edildi. Her şey bundan sonra başladı.Kentsel dönüşümü rantsal dönüşüme çevrilmek istenilince, vatandaş, mağdur oldu.

bağcılarda 57 tesis açılışı Haberi

bağcılarda 57 tesis açılışı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bağcılar'da 57 yeni tesisi düzenlenen törenle hizmete açtı. Bakan Güllüce, Bağcıların ve İstanbul'un geçmişte yaşadığı sıkıntılardan bahsederek, belediyecilik anlamında ileri adımlar atıldığını söyledi. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Bağcılar'da 57 tesisin toplu açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce, Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağıncı, çok sayıda dâvetli ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Bakan Güllüce, geçmişte belediyecilik adına yaşanılan sıkıntıları atıfta bulunarak, "Belediye Başkanı Lokman Çağıncı'yı şehircilik ve çevrecilik yönüyle kutluyorum. Hem şehri hem çevreyi bir arada tutarak o dengeyi sağlayarak belediye başkanlığı yapmak zor bir iştir." dedi. Konuşmaların ardından 100. Yıl, Malımutbey ve Fatih mahallelerindeki noktalara canlı bağlantı yapıldı. Daha sonra Bakan Güllüce, Başkan Çağıncı ve davetliler...