02 / 05 / 2024

Bağcılarda boş binada yangın mı çıktı

Bağcılarda boş binada yangın mı çıktı

Evren Mahallesi Bahar Caddesi'nde daha önce tekstil boyama atölyesi olarak kullanılan yaklaşık 3 bin metrekare kapalı alana kurulu boş binanın çatısında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Kumtel elektrikli ısıtıcılarda görülmemiş fırsatlar! İşte en cazip Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kış mevsimi yaklaştı ve havalar soğumaya başladı. Herkes ofis veya evine elektrikli ısıtıcı ararken, Kumtel elektrikli ısıtıcılarda muhteşem indirim sizleri bekliyor. İşte,  Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bağcılar Asburçaklar Sitesi'nde kentsel dönüşüm krizi!

Bağcılar'da bulunan 284 daireli Asburçaklar Sitesi'nde yaşayan vatandaşlar, kentsel dönüşüm nedeniyle kendilerine evlerinin boşaltılması yönünde baskı yapıldığını dile getirdi. 

Bağcılar'da bir binada çatlaklar tespit edildi!

İstanbul'da önceki gün meydana gelen deprem sonrası Bağcılar'da bir binada çatlaklar oluştuğu tespit edildi. Apartman sakinleri çatlaklar nedeniyle yetkililere tedirginliklerini belirterek, binanın incelenmesini istedi.

Bağcılar'da 2 bina boşaltıldı!

Bağcılar'da yıkılma tehlikesi olan 6 katlı bitişik iki bina kolonlarının patlaması sebebiyle boşaltılarak mühürlendi.

Bağcılar Yavuzselim 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, Yavuzselim Mahallesi, 1075 ada, 1 parsel ile Kuzeyinde ve Batısında yer alan kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 2 Nisan 2019 tarihinde askıya çıkarıldı...

Bağcılar'daki riskli bina yıkıldı!

Bağcılar'da çökme riski bulunduğu için boşlatılan binanın yıkımına başlandı. Binanın yakınındaki 10 bina daha boşaltıldı.

Bağcılar'da çökme riski olan bina boşaltıldı!

Bağcılar'da 5 katlı bir bina çökme riski nedeniyle tahliye edildi. Konu ile ilgili olarak yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi.

Bağcılar Kirazlı imar planı değişikliği askıda!

Bağcılar İlçesi, Kirazlı Mahallesinde yer alan 597 parsel ve 2873 ada 6 parsellerin bir kısmı ile 3235 ada 1 parsel ve 597 parselin doğusundaki kadastral boşluğa ilişkin imar planı değişikliği askıda...

Bağcılar'da duvarlarında çatlaklar oluşan 4 bina boşaltıldı!

İstanbul Bağcılar’da devam eden metro hattı çalışmalarının yakınında bulunan 4 binanın zemininde ve duvarlarında çatlaklar oluştu. Belediye ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak binalarda oturanları tahliye etti.

Bağcılar'da bina çöktü!

Bağcılar'da Osmangazi Caddesi'nde önceden boşaltılmış bir bina çöktü. Sabaha karşı gerçekleşen olay sonrası itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Enkaz altında kalan olup olmadığı araştırılıyor

Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı yerine AVM mi yapılacak?

Bağcılarda temeli atılan yaklaşık 80 bin metrekare üzerine yapılması planlanan Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı'nın proje değişikliği ile rezidans ve alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı konuşuluyor.

Beylikdüzü ve Bağcılarda satılık 3 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı Mahallesi'nde ve Bağcılar'ın Güneşli ve Mahmutbey mahallelerinde 3 arsa ve tarla 13 milyon 29 bin 320 TL'ye Açık Teklif Usulü ile ihale edilecek.

Bağcılarda boş binada yangın mı çıktı Haberi

Bağcılarda boş binada yangın mı çıktı

Bağcılar'da boş binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.  


Evren Mahallesi Bahar Caddesi'nde daha önce tekstil boyama atölyesi olarak kullanılan yaklaşık 3 bin metrekare kapalı alana kurulu boş binanın çatısında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.  


Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine Başakşehir, Bahçelievler, Sultangazi, Bakırköy, Bağcılar ve Küçükçekmece'den itfaiye ekipleri sevk edildi.  


Polis ekipleri binanın bulunduğu yolu trafiğe kapatırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri de yangına merpenli araçlardan su ve köpük sıkarak müdahale etti. İtfaiyenin yaklaşık bir saatlik müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.  


Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen bir itfaiye erine sağlık ekiplerince müdahale edildi.  


İtfaiyenin yangını soğutma çalışmaları sürüyor....