18 / 05 / 2024

bağcılarda tesis açılışı yapıldı

bağcılarda tesis açılışı yapıldı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bağcılar'da 57 yeni tesisi düzenlenen törenle hizmete açtı. Bakan Güllüce, Bağcıların ve İstanbul'un geçmişte yaşadığı sıkıntılardan bahsederek, belediyecilik anlamında ileri adımlar atıldığını söyledi...

Emlak Konut GYO Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO ile Ziraat GYO arasında imzalanan "Birlikte Proje Geliştirilmesine Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi 1. Etap için imzalar atıldı. İşte o sözleşmenin ayrıntıları...

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Bağcılar 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Kastamonu Ağlı'da 2+1 2.280 TL taksitle!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Kastamonu Ağlı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kastamonu Ağlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Kastamonu Ağlı TOKİ 8 soruda tüm detaylarıyla...

Bağcılar 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planına Riskli Yapılar ve Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

bağcılarda tesis açılışı yapıldı Haberi

bağcılarda tesis açılışı yapıldı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bağcılar'da 57 yeni tesisi düzenlenen törenle hizmete açtı. Bakan Güllüce, Bağcıların ve İstanbul'un geçmişte yaşadığı sıkıntılardan bahsederek, belediyecilik anlamında ileri adımlar atıldığını söyledi. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Bağcılar'da 57 tesisin toplu açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce, Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağıncı, çok sayıda dâvetli ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Bakan Güllüce, geçmişte belediyecilik adına yaşanılan sıkıntıları atıfta bulunarak, "Belediye Başkanı Lokman Çağıncı'yı şehircilik ve çevrecilik yönüyle kutluyorum. Hem şehri hem çevreyi bir arada tutarak o dengeyi sağlayarak belediye başkanlığı yapmak zor bir iştir." dedi. Konuşmaların ardından 100. Yıl, Malımutbey ve Fatih mahallelerindeki noktalara canlı bağlantı yapıldı. Daha sonra Bakan Güllüce, Başkan Çağıncı ve davetliler...