29 / 04 / 2024

Bağcılarda ulaşım sorununu çözmeye yönelik projeler yapılacak

Bağcılarda ulaşım sorununu çözmeye yönelik projeler yapılacak

Avrupa otobanı ve havaalanı bağlantı yolları üzerinde bulunan Bağcılar, ulaşım sorununu çözmeye yönelik önemli projelere ev sahipliği yapıyor.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Bakanlıktan ulaşım yardımı! 81 ilde başvuranlar bedavaya binecek! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ulaşım desteği başvurularına başladı. İşte ulaşım desteğine dair detaylar!

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı. 

Kentsel dönüşüm Bağcılar'da yaşam talebini artırdı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde nüfus 737 bin 206'ya ulaştığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm Bağcılar'a olan talebin artırdığını dile getirdi.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı neleri içeriyor?

Ankara ulaşım Ana Planı 2038 yapım süreci ne zaman başladı? Ankara ulaşım Ana Planı 2038 ile Ankara çevre yolunun  içi ve dışı diye kentin ikiye bölündüğü ve iki Ankara yaratılmaya çalışıldığı anlaşılıyor.

Hüseyin Keskin: Sultanbeyli'nin ulaşım sorununu çözeceğiz!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, "Sultanbeyli, akıllı şehircilik uygulamalarıyla yaşam kalitesini artıracak. Yenidoğan, Devlet Hastanesi, Çeşme Durağı arasında yeni metro hattını ilçemize kazandırarak ulaşım sorununu köklü bir şekilde çözmeye devam edeceğiz." dedi...

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Malatya'daki 12 mahallenin ulaşım sorunu çözüldü!

Malatya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Doğanşehir’in yol problemlerinin çözümü noktasında var gücüyle çalışan Malatya Büyükşehir Belediyesi, 12 mahallenin ulaşım sorununu çözdü.

Gebze'nin ulaşım sorunu meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yol yetersizliği nedeni ile Gebze'de yaşanan ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı..

Bodrum'um ulaşım sorunu çözülüyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum İlçesinde sorumluluğunda olan yollarda vatandaşların yıllardır yaşadıkları ulaşım sorununu sona erdiriyor.

Bağcılarda ulaşım sorununu çözmeye yönelik projeler yapılacak Haberi

Bağcılarda ulaşım sorununu çözmeye yönelik projeler yapılacak

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında otoparklı konutlar inşa ediliyor. Yine, Bağcılar Meydanı yakınında 48 araç kapasiteli PoliPark eylül ayı ortasında hizmete sunuldu.


İstanbul’un 755 bin nüfusuyla en büyük ilçesi olan Bağcılar’da trafiği rahatlatmak amacıyla yeni projeler hazırlanarak hizmete sunuluyor. Avrupa otobanı ve Atatürk Havalimanı aksı üzerinde bulunan ilçe aynı zamanda yoğun araç trafiğiyle de dikkat çekiyor. Bağcılar’da yeni bağlantı yolları, alt geçitler, katlı kavşak ve otoparklar inşa ediliyor. Güneşli, İnönü ve Evren mahallelerinde, Engelliler Sarayı ve Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki otoparklar da araç sahiplerine hizmet veriyor. 



Metropollerde otopark sıkıntısı yaşayan tüm yerlerde, trafiği rahatlatan, otopark problemine ekonomik ve güvenilir çözüm sağlayan PoliPark (Elektronikmekanik Döner Katlı Otopark Sistemi) hizmete sunulduğu günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Toplam 48 aracın park edilebileceği akıllı otoparkta araçların...