05 / 05 / 2024

Bağdat Caddesi marka

Bağdat Caddesi marka

Mağazaların bir bir kapandığı Bağdat Caddesi yeniden canlanıyor. Birçok marka, yeni mağaza açmak için hazırlanıyor.

Markalar Bağdat Caddesi'ne taşınıyor!

Mağazaların bir bir kapandığı Bağdat Caddesi yeniden canlanıyor. Birçok marka, yeni mağaza açmak için hazırlanıyor.

Bağdat Caddesi'nde dükkanlar bir bir kapanıyor!

Bağdat Caddesi'nde dükkanlarını kapatan çok sayıda ünlü marka ve bankanın boşaltılan yerleri aylar geçmesine rağmen bir türlü yeniden kiralanamadı.

Bağdat Caddesi’nde ilk toparlanma sinyali!

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun üçüncüsüne göre, üç alışveriş merkezindeki toplam marka sayısı önceki yıla göre yüzde 3 düşüşle 656 olurken, 67 yeni marka girişi, 95 marka çıkışı gerçekleşti.

Bağdat Caddesi'nde Park Residences ve Four Winds kavgası!

İstanbul Bağdat Caddesi'nde lüks bir konut projesi bulunuyor. Bu projeyi ilk olarak Taşyapı, Four Winds ismiyle tanıttı. Dört kuleden oluşan projede bugün iki marka ortaya çıktı.

Bağdat Caddesi'ndeki dükkanlar boşalıyor!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, İstanbul’un en gözde caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’ndeki taşınma trendini mercek altına aldı.

Bağdat Caddesi’nde dönüşüm tıkandı!

Bağdat Caddesi’nde evleri kentsel dönüşüme girecek ev sahiplerinin talepleri artık neredeyse müteahhitleri kaçıracak boyutlara ulaştı. Aylık kira talepleri 8-10 bin TL’lere dayanınca bölgedeki dönüşüm de tıkandı

Four Winds Residence Bağdat Caddesi!

Four Winds Residence Bağdat Caddesi'nde teslimler hemen gerçekleşiyor. Arsa alanı 44 bin metrekare olarak belirlenen projede fiyatlar 498 bin dolardan başlıyor.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde dönüşüm kiraları artırdı!

Kentsel dönüşüm, Türkiye'nin en lüks semtini dev bir şantiyeye çevirdi. Kadıköy Bağdat Caddesi'nin son halini görenler gözlerine inanamıyor. Bağdat Caddesi’nde kiralar dönüşümden sonra el yakıyor.

Bağdat Caddesi'nde kiralar 3 katına çıktı!

Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında çalışmaların sürdüğü Bağdat Caddesi adeta şantiye alanına dönüştü. Deprem riski taşıdığı belirlenen binaların yıkım işlemleri sürerken, bir yandan da peşi sıra yeni binalar yükseliyor.

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 850 bin dolara 3+1!

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 3+1'lerin fiyatları 850 bin dolardan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Ihlamur Terrace projesi yıl sonu teslim edilecek...

Bağdat Caddesi’nde mağazalar kapanıyor!

Kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi’nde yüksek kiralar dev markalara mağaza kapattırıyor. Caddede yer bulmak zorlaşırken 100 metrekarelik bir dükkanın aylık kirası 50 bin doları buluyor

Cihan İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme giriyor!

Cihan İnşaat, kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nde başladı. İlk proje için çalışmalar tamamlandı. Cihan İnşaat bundan sonrasında da Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme devam edecek.

Bağdat Caddesi marka Haberi

Bağdat Caddesi marka

Yüksek kurun etkisiyle mağazaların bir bir kapandığı Bağdat Caddesi'nde hareketlilik başladı. Birçok marka, bu sezon yeni mağaza açmak için harekete geçti.


Boyner Grup Perakende Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı- COO ve Beymen CEO'su Elif Çapçı, birçok markanın bu sezon Bağdat Caddesi'nde yeniliğe gittiğini duyduklarını söyledi.


Bağdat Caddesi'nde Erenköy'den Suadiye'ye bir geçiş söz konusu olduğunu ve kendilerinin bu yeni yapılanmanın önemli mihenk taşlarından olduğunu belirten Çapçı, "Vaktiyle Beymen, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde nasıl bir enerji yarattıysa, şimdi aynı şekilde Bağdat Caddesi'nde de bu enerjiyi yaratacağız. Beymen Suadiye 481 mağazasıyla caddenin yeniden doğuşuna imza attık" açıklamasında bulundu.


Çapçı, Çok uzun zamandır Bağdat Caddesi'nde büyük, müstakil bir binada fl agship bir Beymen mağazası istediklerini söyledi. Çapçı, "Aradığımız lokasyonu bulunca, 2015'te Akiş GYO'nun inşaata başlamasıyla projeyi hayata...