04 / 05 / 2024

bağdat caddesi paşabahçe mağazası açılış

bağdat caddesi paşabahçe mağazası açılış

Paşabahçe Mağazaları, İstanbul Bağdat Caddesi'nde 450 metrekarelik alana sahip olan ikinci mağazasını hizmete açtı. Mağazada yaklaşık 4 bin ürün çeşidini müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Migros'ta dana tandır 329 TL’ye, kebap köfte harcı 199,90 TL’ye, Paşabahçe kavanoz 11,50 TL’ye düştü!

Migros’ta 17 Ağustos’tan itibaren başlayan indirim kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. Bu kapsamda, Migros’ta dana tandır 329 TL’ye, kebap köfte harcı 199,90 TL’ye, Paşabahçe kavanoz 11,50 TL’ye İşte 19 Ağustos Cumartesi Migros fiyat listesi...

A101’de Paşabahçe borcam 69,90 TL’ye, 5 kg pilavlık pirinç 77,50 TL’ye, 5 litre Rinso sıvı deterjan 109,90 TL’ye düştü!

A101’de 17 Ağustos Perşembe günü başlayacak yeni indirim kampanyasının ürünleri belli oldu. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Paşabahçe borcam 69,90 TL’ye, 5 kg pilavlık pirinç 77,50 TL’ye, 5 litre Rinso sıvı deterjan 109,90 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

BİM’de Philips powerbank 259 TL’ye, Paşabahçe kâse 23,50 TL’ye, tasarruflu musluk başlığı 39 TL’ye düştü!

BİM’de bugün hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. BİM’de 16 Haziran’da Philips powerbank 259 TL’ye, Paşabahçe kâse 23,50 TL’ye, tasarruflu musluk başlığı 39 TL’ye düştü. İşte 16 Haziran 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Bağdat Caddesi'ndeki kiralık dükkanlar kapışılıyor!

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağdat Caddesi'nde, doluluk oranı Apple mağazasının açılmasıyla yüzde 98'e ulaştı. Kalan mağazaların kısa sürede dolması ve cadde için yeni projelerin hayata geçmesi bekleniyor.

Paşabahçe ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasının açılışını İstanbul Erenköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdi.

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

Tarihi Paşabahçe İskelesi’nde dikkat çeken inşaat!

Beykoz’daki Tarihi Paşabahçe İskelesi rıhtımında başlatılan inşaat mahalle sakinlerinin tepkisini çekti. Tarihi iskelenin 250-300 metrekarelik alanında Boğaziçi İmar Kanunu'na aykırı tadilat yapıldığını ifade eden mahalle sakinleri, tadilatın durdurulması amacıyla zabıtaya ve CİMER’e şikayette bulun

Pelin Akil ve Anıl Altan Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı!

4 aylık hamile olan oyuncu Pelin Akil, doğum hazırlıklarına başladı. Genç oyuncu, yine oyuncu eşi Anıl Altan’la Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı.

Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatı 9 bin 200 TL!

Endeksa verilerine göre Bağdat Caddesi çevresinde konut fiyatlarının en yüksek olduğu bölge Fenerbahçe. Fenerbahçe‘yi Caddebostan, Suadiye, Erenköy ve Göztepe takip ediyor..

Torunlar GYO Paşabahçe projesi ne zaman satışa çıkacak?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Paşabahçe'de hayata geçirecekleri karma projeyle ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Bağdat Caddesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmaları İstanbul'un hemen her bölgesinde devam ediyor. İstanbul'un en prestijli caddelerinden olan Bağdat Caddesi'nde müteahhit firma sayısı kentsel dönüşümle birlikte 100'den 500'e ulaştı..

Sivas Paşabahçe'ye Yamaç Evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi il dışından gelen misafirlerin konaklaması için Paşabahçe de Yamaç Evlerini inşa etmeye başladı.

Torunlar GYO Paşabahçe projesinde inşaat başlıyor!

Torunlar GYO Beykoz Paşabahçe arsasında karma proje inşa edecek. İnşaatın yakın zamanda başlayacağı projenin 2019'da tamamlanması planlanıyor.

bağdat caddesi paşabahçe mağazası açılış Haberi

bağdat caddesi paşabahçe mağazası açılış

Paşabahçe Mağazaları, İstanbul Bağdat Caddesi'nde 450 metrekarelik alana sahip olan ikinci mağazasını hizmete açtı. Paşabahçe Mağazaları, Caddebostan mağazasında bardaklardan servis ürünlerine, ev aksesuarlarından proselene kadar yaklaşık 4 bin ürün çeşidini müşterilerin beğenisine sunuyor. 


Toplam 450 metrekarelik alana sahip olan yeni mağazada Selçuk Demirel, Latif Demirci ve Bedri Rahmi Eyüboğlu gibi Türkiye'nin ünlü sanatçılarının fikir ve çizgilerini taşıyan 'İmza' ve 'Yansımalar' koleksiyonlarının şık, fonksiyonel ve dokaratif ürünleri de müşterilerin beğenisine...