06 / 05 / 2024

Bağdat Caddesinde kaç tane banka şubesi var

Bağdat Caddesinde kaç tane banka şubesi var

Türkiye’nin en büyük veri tabanı kaynağına sahip şirketi Maptriks’in verilerine göre Bağdat Caddesi 106 banka şubesi ile İstanbul’un en fazla banka şubesine sahip ilçesi olurken Türkiye’de yaklaşık her iki banka şubesinden birisi ise Marmara bölgesinde.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Bağdat Caddesi’nde dönüşüm tıkandı!

Bağdat Caddesi’nde evleri kentsel dönüşüme girecek ev sahiplerinin talepleri artık neredeyse müteahhitleri kaçıracak boyutlara ulaştı. Aylık kira talepleri 8-10 bin TL’lere dayanınca bölgedeki dönüşüm de tıkandı

Dilovası Bağdat Caddesinde çalışmalar başladı!

İlçenin modern bir görünüme kavuşması ve vizyoner bir kent olması için projelerinden biri olan Bağdat Caddesi projesinde ilk çalışma başlatıldı.

Bağdat'ta Nurol Holding işçileri kaçırıldı!

Irak’ın başkenti Bağdat'ta Nurol Holding’in stadyum inşaatında çalışan 18 Türk işçi, askeri üniforma giyen maskeli kişilerce kaçırıldı. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, işçilerin diğerlerinden ayrılarak bir seçime tabi tutulduğunu açıkladı.

Ataman inşaat, Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi yapacak!

BAĞDAT Caddesinde 5, Nişantaşı ve Etiler'de ise 2 kentsel dönüşüm projesi bulunan Ataman inşaat'ın 60 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini ifade eden şirket yetkilileri gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

AKİŞ GYO Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Dönüşüm mağazaya girdi İstanbul'un en değerli bölgelerinden Bağdat Caddesi'nde konutlar dönüşümle mağaza oluyor. Akiş GYO, 20 hak sahibine 2'şer milyon dolar ödeyerek aldığı Uşaklıgil Apartmanı'nı 5 katlı Beymen mağazası olarak yeniliyor.

AYİD, Bağdat Caddesi satışlarını fuarlarla hızlandıracak!

AYİD, Bağdat Caddesi'nde satışı fuarla hızlanacak. İnşaat sektörünün nabzını tutan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, yurt dışındaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

Akiş ile Beymen Bağdat Caddesi'ni yeni bir kimliğe kavuşturacak!

Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Uşaklıgil Apartmanı, Akiş GYO-Beymen işbirliğiyle yepyeni bir kimliğe kavuşacak. Uluslararası mimarı ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye’nin Eylül 2016’da açılmasını planlanıyor.

Bağdat Caddesi dönüşümde birinci oldu!

Türkiye’nin en pahalı bölgelerinden biri olan Bağdat Caddesi riskli ilan edilen bina sayısında Türkiye birincisi oldu. Diğer illerden müteahhitlerle birlikte bölgedeki firma sayısı 500’ü buldu

Bağdat Caddesi'nde 29 bin bina yıkılacak!

Bağdat Caddesi'nde var olan 35 bin konutun 29 bininin yıkılması gerektiğini belirten Şemsettin Kavan, şu anda var olan projelerdeki lüks 450 dairenin 2016 sonunda teslim edileceğini kaydetti.

Bağdat Caddesi'ndeki dairelerin metrekaresi 16 bin 300 TL!

Bağdat Caddesi'nde konut ortalama birim metrekare satış fiyatı 16 bin 300 TL/metrekare iken, Tuzla bölgesinde bu değerin 2 bin 800 TL/metrekare'ye kadar düştüğü gözlendi.

Kayseri Bağdat Evleri 7'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Evleri 7 projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kayseri Bağdat Evleri 7'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor.

Kayseri Bağdat Caddesi Evleri 6' da fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Caddesi Evleri projesinde toplam 33 adet daire ve 1 adet iş yeri bulunuyor. Kayseri Bağdat Caddesi Evleri 6' da fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor.

Bağdat Caddesinde kaç tane banka şubesi var Haberi

Bağdat Caddesinde kaç tane banka şubesi var

Türkiye’nin 81 ilinde cadde ve sokaklara kadar nokta bazında tüm coğrafyayı inceleyip sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan Maptriks’in verilerinden elde edilen bilgiye göre Türkiye’nin banka şube sayısı dağılımı dikkat çekici sonuçlar ortaya koyuyor.

Elde edilen verilere göre Türkiye’deki her dört banka şubesinden biri İstanbul’da bulunuyor. Banka şubesi sayısında yüzde 29’luk oranla ilk sırada yer alan İstanbul’un en yakın takipçisi ise yüzde 10 ile Ankara. Sıralamada İzmir yüzde 7 ile üçüncü, Antalya ve Bursa ise yüzde 4’lük oranlar ile dördüncü ve beşinci sırada yer alıyor.

Verilerin ortaya koyduğu diğer bir önemli sonuç ise Türkiye’nin Doğu bölgesindeki banka şube sayısının azlığı oldu. Türkiye’nin en az şube sayısına sahip illeri sırasıyla Bayburt, Kilis, Ardahan, Tunceli ve Iğdır oldu.

Veriler, Marmara Bölgesi’nin yüzde 41’lik oran ile...