02 / 05 / 2024

Bağdat Caddesinde konutlar

Bağdat Caddesinde konutlar

Perakende sektörü için var olacağı noktanın analizi çok önemli. Biz de İstanbul’un en ünlü caddelerinin karnesini istedik. Erişimden çekim noktalarına kadar en iyi karneye sahip olan cadde Bağdat çıktı.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Bağdat Caddesi'nde dönüşüm sorunu yaşanıyor!

İki bin konutun yarım kaldığı Bağdat Caddesi'nde 100'ü aşkın  müteahhit sıkıntı yaşıyor.  Şantiyeye dönüşmüş olan bölgede, tamamlanmış konutların satışı konusunda da sorunlar yaşanıyor.

Dilovası Bağdat Caddesinde çalışmalar başladı!

İlçenin modern bir görünüme kavuşması ve vizyoner bir kent olması için projelerinden biri olan Bağdat Caddesi projesinde ilk çalışma başlatıldı.

Selimoğlu ile Pana Yapı Bağdat Caddesi'nde yeni proje yapmaya devam ediyor!

Selimoğlu, Bağdat Caddesi’nde inşa ettiği lüks konutlar ile Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da anılıyor. Pana Yapı A.Ş. İle ortak olan Selimoğlu Group, var olan projelerine yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor.

Ataman inşaat, Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi yapacak!

BAĞDAT Caddesinde 5, Nişantaşı ve Etiler'de ise 2 kentsel dönüşüm projesi bulunan Ataman inşaat'ın 60 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini ifade eden şirket yetkilileri gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Fikirtepe kentsel dönüşümle Bağdat Caddesi'ni sollayacak!

Fikirtepe Haber'in yaptığı araştırmalarda lokasyon olarak merkezi konumda bulunan Fikirtepe'de yapılacak olan konsept konutların hızla bitirilip teslim edilmesinden sonra Bağdat Caddesini sollaması ihtimal dışı değil...

AKİŞ GYO Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Dönüşüm mağazaya girdi İstanbul'un en değerli bölgelerinden Bağdat Caddesi'nde konutlar dönüşümle mağaza oluyor. Akiş GYO, 20 hak sahibine 2'şer milyon dolar ödeyerek aldığı Uşaklıgil Apartmanı'nı 5 katlı Beymen mağazası olarak yeniliyor.

Kavan Yapı Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Bağdat Caddesi’nde yıkılan binaların yerine 100 milyon dolarlık yatırımla 400 konut yapılacak. Hak sahiplerine 1 milyon lira kira ödeyecek olan müteahhit firma, yeni konutları yaklaşık 14 ayda teslim edecek.

Bağdat Caddesi trafiğe kapatıldı!

İstanbul Kadıköy'deki Bağdat Caddesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri kapsamında, tören bitimine kadar araç trafiğine kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Kontrol Merkezi Twitter'dan duyurdu... İşte o duyuru...

Akbey İnşaat Bağdat Caddesini dönüştürecek!

Akbey İnşaat. Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme odaklandı. Akbey inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Behram. Bağdat Caddesi'ni pilot bölge olarak seçtiklerini belirterek. yılda en az 10 proje yapacaklarını söyledi...

Akbey İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme odaklandı!

1998 yılında taahhüt işleri yapmak amacıyla kurulan ve bugüne kadar çok sayıda endüstriyel bina, okul, AVM hastane, kampüs ve konut projesi hayata geçiren Akbey İnşaat,Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme odaklandı.

Akkök Grubu'ndan Bağdat Caddesi'ne 190 milyon dolarlık yatırım!

Akkök Grubu, AVM yatırımlarına alternatif olarak cadde mağazacılığına yatırım yapma kararı aldı. Akiş GYO Genel Müdürü Durusoy, “Bağdat Caddesi’nde dört farklı proje geliştiriyoruz” açıklamasını yaptı.

Kentsel dönüşümün en hızlısı Bağdat Caddesi!

Türkiye’de üç yıl önce yoğun bir şekilde gündeme gelen kentsel dönüşüm özellikle gelir düzeyi yüksek bölgelerde hızla ilerliyor. Bu bölgelerin başını ise Bağdat Caddesi çekiyor

Bağdat Caddesinde konutlar Haberi

Bağdat Caddesinde konutlar

Perakende sektöründe rekabet arttıkça, ‘havayı koklamak’, ‘duygularla büyümek’ devri de kapandı. Yeni mağaza açmak isteyen markalara pek çok araştırma şirketi veri sağlıyor. 400 milyon liralık bir araştırma pazarından söz ediliyor. Ve artık tek başına araştırma da yeterli değil, verileri coğrafi haritaların üzerine oturtup sosyologlarla, demograflarla da analiz etmek gerek. 


Bu konuda bir harita programı geliştiren Maptriks şirketinin kurucusu Fatih Kuraltan ile bir araya geldik. Kuraltan sohbet ettiğimiz bölgede telefonunu açtı, programa tıkladı ve hemen çevremizdeki 1500 metrerelik alanın tomografisi çıktı önümüze. Otomobil sahipliği nedir, ortalama gelir nedir, muhafazakâr nüfus oranı nedir, son seçimdeki oy oranı nedir? Tüm bu veriler var. Maptriks, yaklaşık 90 şirket için farklı coğrafyalarda hizmet veriyor. “O sokakta mağaza açmayın çünkü...” diyor, “Şu bölge sizin işinize daha...