04 / 05 / 2024

bağdat nurol holding işçileri kaçırıldı

bağdat nurol holding işçileri kaçırıldı

Irak’ın başkenti Bağdat'ta Nurol Holding’in stadyum inşaatında çalışan 18 Türk işçi, askeri üniforma giyen maskeli kişilerce kaçırıldı. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, işçilerin diğerlerinden ayrılarak bir seçime tabi tutulduğunu açıkladı.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Nurol Holding'in acı günü! Talat Saral vefat etti!

Nurol Holding Mali ve İdari İşler eski Koordinatörü, Yönetim Kurulu eski Üyesi, Maliye ve Gümrük eski Müsteşarı, Başbakan eski müşaviri Talat Saral, hayatını kaybetti. Nurol Holding, taziye ilanı yayınladı.

Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'nde inşaat sektörüne giriyor!

Ana işi mücevheratın yanı sıra enerji, finans ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren Altınbaş Holding'in üçüncü kuşak temsilcileri inşaat işine adım attı. Altınbaş Holding, Bağdat Caddesi'ne yakın bir lokasyonda 330 dairelik bir proje başlıyor.

Damat Şam ve Bağdat'ta mağaza açacak!

Geçtiğimiz ay modanın başkenti İtalya’da 9 günde 9 mağaza açan Orka Holding, zincire bu yıl 40 halka ekledi. Şu anda 90 olan yurtdışındaki mağaza sayısını da şirket, yıl sonunda 100’e ulaştıracak. Bunlar arasında Şam ve Bağdat da bulunuyor.

Zülfikarlar Holding'ten Bağdat Caddesi'ne yeni proje: Atalay Residence!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Bağdat Caddesi'nde inşa edilen 80 dairelik Atalay Residence projesinde daire satışları başladı.

FETÖ'nün Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu!

FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, teker teker ortaya çıkıyor. Bu kapsamda kayyum atanan Naksan Holding’e bağlı Paralel Yapı'nın Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu; kirli bağlantıdan habersiz ev sahipleri mağdur oldu.

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı!

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı. Birçok markanın yaptığı gibi Burberry ve Eren Holding de cirosu düşük mağazalardan vazgeçiyor.

Nurol Holding'in Bir Dokunuş Dünyayı Değiştirir projesi başladı!

Nurol Holding, yarım asrı geride bıraktığı 2016 senesi boyunca devam edecek olan Sosyal Sorumluluk Projeleri serisine bu hafta sonu start verdi. Proje kapsamında, Nurol Holding çalışanları on iki ayda on iki ayrı projede yer alacak.

Bağdat'ta Nurol Holding işçileri kaçırıldı!

Irak’ın başkenti Bağdat'ta Nurol Holding’in stadyum inşaatında çalışan 18 Türk işçi, askeri üniforma giyen maskeli kişilerce kaçırıldı. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, işçilerin diğerlerinden ayrılarak bir seçime tabi tutulduğunu açıkladı.

Irak'ta 18 Nurol Holding çalışanı kaçırıldı!

Irak'ın başkenti Bağdat'ın Sadr Şehri semtinde 18 Türk işçi, askeri üniforma giyen maskeli kişilerce kaçırıldı. Dışişleri tarafından doğrulanan olayda kaçırılan işçilerin Nurol Holding'e bağlı çalıştığı açıklandı.

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri fiyat bilgisi!

Toplam 48 adet daireden oluşan Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri fiyat bilgisine göre daireler 200 bin TL' den başlıyor. 2 blok şeklinde yükselen projede daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Kayseri Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri projesinde toplam 48 adet daire ve 4 adet iş yeri bulunuyor. Kayseri Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor.

Ninova İnşaat Gaziosmanpaşa, Etiler ve Bağdat Caddesi'nde proje geliştirecek!

Ninova İnşaat İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Etiler ve de Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da 2 projeye imza atmaya hazırlanırken Anadolu Yakası'nda da Bağdat Caddesi 'nde proje geliştirmeyi hedefliyor.

bağdat nurol holding işçileri kaçırıldı Haberi

bağdat nurol holding işçileri kaçırıldı

Irak'ın başkenti Bağdat'ın Sadr Şehri semtinde Nurol Holding'in stadyum inşaatını önceki gece 03.00 sıralarında basan askeri kıyafetli ve maskeli kişiler, 18 Türk işçiyi kaçırdı. Nurol Holding tarafından yapılan açıklamada, Bağdat'ın Sadr bölgesindeki 30 bin kişilik stadyum inşaatı şantiyesi basılarak 18 Türk personelin zorla götürüldüğü belirtildi. Şantiyenin saat 03.00 sıralarında kimliği bilinmeyen üniformalı bir grup tarafından basıldığı ifade edildi. Şantiyeye gelen kişilerin oda ve ofislerde kapıları kırarak arama yaptığı kaydedildi.


9 ARAÇLA GELDİLER


Olayla ilgili açıklama yapan Iraklı yetkililer, "Öyle zannediyoruz ki Türk işçiler fidye amacı ile kaçırıldı. Elimizdeki bulgular bir örgüt tarafından değil içerideki durumu bilen bir yapı tarafından kaçırıldıklarını gösteriyor" dedi. Türk işçileri kaçıran kişilerin 9 araçla şantiyeye geldiğini ve 25 dakika içinde şantiyeden ayrıldıklarını belirten yetkililer, "İnşaata giden yolda...