30 / 07 / 2024

bağımsız denetim firması

bağımsız denetim firması

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun Işık Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi...

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçti!

Akiş GYO, 2021 yılı mali tablo ve raporlarının denetimi için PwC Bağımsız Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim firması olarak seçilmesine karar verdi. 

Vakıf GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Vakıf GYO, 2021 yılı bağımsız denetim hizmeti için "Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik AŞ (E&Y)" firması ile anlaşılmasına karar verdi. 

Işıklar Yapı 2021 yılı bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Işıklar Yapı'nın 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Birleşik Ekol Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Doğuş GYO'dan bağımsız denetim raporu açıklaması!

Doğuş GYO'nun 2021/3 ve 2021/9 aylık ara dönem bağımsız denetim raporu bağımsız denetim firması tarafından incelemeden geçirilerek hazırlanacağından ara dönem raporları normal rapor teslim tarihine ek 10 (on) günlük sürenin dahil edilerek gönderilecek. 

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ve bağlı ortaklarının denetlenmesi ile faaliyetlerini yürütmek üzere Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Özderici GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Özderici GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun, genel kurulun onayına sunulmak üzere, Işık Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi. 

Emlak Konut GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

DRT Bağımsız Denetim VE SMMM A.Ş. (DELOİTTE) firmasının, Emlak Konut GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetim firması olarak onaylanması hususunun olağan genel kurula teklif edilmesine karar verildi. 

TSKB GYO 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

TSKB GYO Yönetim Kurulu tarafından 2021 yılına ilişkin bağımsız denetim hizmetinin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. firmasından alınması için Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Deniz GYO 2021 hesap yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Deniz GYO, 2021 yılı hesap dönemindeki düzenlenecek mali tablolarının bağımsız denetimi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. denetim firması ile Bağımsız Denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verdi.

Torunlar GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Torunlar GYO tarafından PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. firmasının 2020 yılı Bağımsız Denetim firması olarak onaylanması hususunun Olağan Genel Kurula teklif edilmesine karar verildi.

Emlak Konut GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Emlak Konut GYO tarafından DRT Bağımsız Denetim ve SMMM AŞ. firmasının 2020 yılı Bağımsız Denetim firması olarak onaylanması hususunun Olağan Genel Kurula teklif edilmesine karar verildi.

TSKB GYO 2020 yılı için Güney Bağımsız Denetim'le anlaştı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi...

Emlak Konut 2019 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı bağımsız denetim firması olarak DRT Bağımsız Denetim Ve Smmm A.Ş.'yi genel kurula teklif edecek...

bağımsız denetim firması Haberi

bağımsız denetim firması

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim kuruluşunun belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Özderici GYO tarafından 2020 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun, Genel Kurulun onayına sunulmak üzere, Işık Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine karar verildi. 

Özderici GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 04.03.2020 tarihli toplantısında;

Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ'in" ilgili hükümleri uyarınca 2020 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun, Genel Kurulun onayına sunulmak üzere, Işık Yeminli Mali müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine, katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

Tasarruf sahipleri ve kamuoyunun bilgisine sunulur.

Dosya için