13 / 05 / 2024

Bağışlar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bağışlar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bağışlar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Bağış, Burcali Bağış, Cihangir Bağış, Cengiz Bağış ve Mucahit Bağış tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aktarli tarafından kuruldu.

3cb Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3cb Yapı İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Bingöl tarafından kuruldu.

Msh Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msh Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Selim Hazar tarafından kuruldu.

Ehiller Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehiller Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çatalcam tarafından kuruldu.

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Çoban ve Muhtullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı bu kış kömür yardımı yapacak! Kış gelmeden başvurunuzu yapın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması... Bakanlık bu kış kömür yardımı yapacak... Kış gelmeden başvurunuzu yapın... Hemen bakın, sakın kaçırmayın...

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanat tarafından kuruldu.

Dessa Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dessa Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Köse tarafından kuruldu.

Hzn Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hzn Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sabit Hazan tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayvacı ve Fatih Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

Azersa Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azersa Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sahıb Hamzayev tarafından kuruldu.

Bağışlar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Bağışlar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bağışlar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Bağış, Burcali Bağış, Cihangir Bağış, Cengiz Bağış ve Mucahit Bağış tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. Bağışlar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarının yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bağışlar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, 1014 No:63 Dükkan...