28 / 04 / 2024

bağlıca satılık rezidans

bağlıca satılık rezidans

Yazıcı Grup tarafından Ankara İl'i Etimesgut İlçe' sinde hayata geçirilen Seğmen Bağlıca Evleri projesinde toplam 435 adet daire bulunuyor. Peki Seğmen Bağlıca Evleri ne zaman teslim edilecek?

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Şehitkamil'de taksit imkanıyla satılık 21 Hazine arazisi! 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla...

Gaziantep Milli Emlak, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Fıstıklık, Taşlıca, ve Koçlu mahallelerinde yer alan Hazine'ye ait 21 arsayı 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Sivas Merkez'de 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Sidaş Emlak Oto A.Ş, Sivas Merkez'e bağlı Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 932 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde inşa edilen Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.   

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Ant Yapı'dan 5 yıldızlı sağlık rezidansı: Antwell!

Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı sağlık rezidansı olma özelliğini taşıyan Antwell, EQ Dergisi'nde yer aldı..

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Küçük Armutlu'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul'da Sarıyer'e bağlı Küçük Armutlu'da kentsel dönüşüm başlıyor. Açıklanan imar planına göre, 140 hektarlık alan üzerinde 3 bin 498 yapı yıkılacak..

Roya Nova Rezidans satılık daire!

Roya Nova Rezidans satılık daire seçenekleri 1+0, 1+1, 2+1 olarak tasarlanıyor. Roya Nova Rezidans projesinde satış fiyatları 249 bin TL'den başlıyor...

bağlıca satılık rezidans Haberi

bağlıca satılık rezidans

Seğmen Bağlıca Evleri 9 blok şeklinde Ankara İl'i Etimesgut İlçe' sinde Bağcılar semtinde yükseliyor. Projede toplam 435 adet daire bulunuyor.


Seğmen Bağlıca Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Yazıcı Grup tarafından hayata geçiriliyor.


Seğmen Bağlıca Evleri projesinde kamelyalar, otopark, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası bulunuyor.


Seğmen Bağlıca Evleri projesinin 1. etaptaki daireler 250 bin TL ile 450 bin TL arasında değişirken, 2. etap daireleri 300 bin TL ile 500 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Seğmen Bağlıca Evleri ne zaman teslim edilecek?

Başkent Üniversitesi' nin arka tarafında yer alan projenin ilk etabındaki daireler hemen teslim edilirken, 2.etaptakiler 2017 yılında teslim edilecek.


Seğmen Bağlıca Evleri iletişim

Satış Ofisi Adres: Büklüm Sokak...