06 / 05 / 2024

Baha Murat Dişli

Baha Murat Dişli

Segment Yapı Anonim Şirketi, Salih Gürhan Bakırküre, Rafet Eren Yorulmazer, Halil Fatih Karabacak, Cüneyt Karabacak, Baha Murat Dişli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Murat Kurum'dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, afetlere dirençli bir İstanbul yapacaklarını açıklayarak '' Nasıl Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye’de yaptıysak, 39 ilçede de milletimizle el ele vereceğiz. İmar problemi kalmayacak” dedi.

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akpınar tarafından kuruldu.

 OPPO Find N2 Flip duyuruldu! Galaxy Z Flip 4`e dişli rakip geldi! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Samsung Galaxy Z Flip 4 ile yarışan katlanabilir akıllı telefon modeli OPPO Find N2 Flip dün resmen duyuruldu. İşte 17 Şubat 2023 tarihli fiyat listesi...

A101'de çılgın indirim! Çay 43 TL, salça 32 TL, 75'li Fairy bulaşık tableti 249 TL! A101 19 Kasım 2022 fiyat listesi

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda çay 43 TL, salça 32 TL, 75'li fairy bulaşık tableti 249 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki A101'de diğer aktüel ürünler ne kadar kaç TL? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de Murat Erdem Şengül tarafından kuruldu.

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Akif Yazgaç tarafından kuruldu.

Di Ri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Di Ri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Murat Bakır tarafından kuruldu.

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ak tarafından kuruldu.

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı   Altunay ve  Murat Demir tarafından açıldı.

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Şişli Organizasyon İnşaat Makina Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişli Organizasyon İnşaat Makina Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Azimet tarafından kuruldu.

PSG'li Angel Di Maria'nın evi soyuldu!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi soyuldu...

Murat Bakan'dan İzmir Rıza Bey Apartmanı park olsun açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Rıza Bey Apartmanı Park Olsun İnisiyatifi’nin istemini Meclis gündemine taşıdı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çağrıda bulunan CHP'li Bakan, konuya ilişkin konuştu.

Baha Murat Dişli Haberi

Baha Murat Dişli
Segment Yapı Anonim Şirketi, Salih Gürhan Bakırküre, Rafet Eren Yorulmazer, Halil Fatih Karabacak, Cüneyt Karabacak, Baha Murat Dişli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu. 


Segment Yapı Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak; resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk...