27 / 04 / 2024

Murat Kurum'dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

Murat Kurum'dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, afetlere dirençli bir İstanbul yapacaklarını açıklayarak '' Nasıl Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye’de yaptıysak, 39 ilçede de milletimizle el ele vereceğiz. İmar problemi kalmayacak” dedi.



AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile birlikte Alemdağ Caddesi 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda bulunan AK Nokta’yı ziyaret etti. Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan kurum İstanbul'da imar problemi ile ilgili önemli değerlendirmelerede bulunarak, İstanbul'da imar sorunun kalmayacağını belirtti. 

Murat Kurum dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

AFETLERE DİRENÇLİ BİR İSTANBUL YAPACAĞIZ

fetlere dirençli bir İstanbul yapacaklarını söyleyen Kurum, “Nasıl Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye’de yaptıysak, 39 ilçede de milletimizle el ele vereceğiz. İmar problemi kalmayacak.''diyerek imar probleminin artık kalmayacağının altını çizdi. 

Murat Kurum dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

İSTANBUL'DA YÜKSELİŞ BAŞLAYACAK

Kurum, 15 gün önce adaylığının ilan edilmesiyle  İstanbul’un her ilçesine gittiklerini söyleyerek ''Vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Gördük ki, İstanbul değişim istiyor. İstanbul yarı zamanlı belediyecilik istemiyor. Boş zamanlarında belediyeye uğrayan bir anlayış istemiyor. İstanbul el ele, omuz omuza kardeşlik, sevgi ve ilgi istiyor. İstanbul’un gündeminde olmayan hiçbir iş bizim de gündemimizde olmayacak.

Murat Kurum dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

İstanbul’un makus talihini Ümraniye ile değiştireceğiz. Bizi çalışırken göreceksiniz. Biz sadece çalışacağız. İstanbul’un her mahallesinde, sokağında İstanbullular hep illallah etmiş. Ama umut var, heyecan var, sevgi var. Ümraniye biliyor ki, 31 Mart’ta fetret devri bitecek, yeniden yükseliş başlayacak. İstanbul gümbür gümbür, Ümraniye gümbür gümbür geliyor.” dedi.

MURAT KURUM'DAN 600 BİN KONUT MÜJDESİ!

Geçtiğimiz günlerde, İstanbul'un deprem riskine işaret eden Kurum, afete dirençli bir İstanbul, bir Bayrampaşa inşa etmek istediklerini söyledi.  Kurum, "Bugün 39 ilçemizdeki tüm annelerimiz, 1,5 milyon risk altındaki evde, inanın korku içinde yaşıyor. Hele hele 600 bin evin bugünden tezi yok acilen dönüştürülmesi gerekiyor. Planlı, programlı bir şekilde, ekip ruhuyla." diyerek 600 bin konut müjdesi verdi. 

Murat Kurum'dan 600 bin konut için dönüşüm sözü!

Murat Kurum'dan dönüşüm açıklaması: 100 bin depo konut yapılacak, vatandaş 18 ay oturacak ardından yeni evine geçecek!

Geri Dön