16 / 05 / 2024

Bahadır Daşdan

Bahadır Daşdan

Kardaş Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Bahadır Daşdan, Memet Karaaslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi 'nde kuruldu.

Dizayn Taahhüt Proje İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dizayn Taahhüt Proje İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi, Bahadır Daşdan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi' nde kuruldu.

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Abdul Jalıl Sayed Ghafoor ve M. Nnad M.M.Y.M. ortaklığında kuruldu.

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

Maven Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Maven Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kasım Değerli tarafından kuruldu.

System Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli Abdul Rahman Bahadır Daşdan tarafından kuruldu.

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez naklı gerçekleştirildi. Notem İnşaat Emlak Yatırım Danışmanlığı Turizm Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Konsept Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Konsept Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkal Binici tarafından kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Göktürk Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli Barış Pala tarafından kuruldu.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Ultra İstanbul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ultra İstanbul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile aykut Dursunoğlu, Fatih Demir ve İkbal Şuşut ortaklığında kuruldu.

Rıda Gayrimenkul Danışmanlık Ziraat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıda Gayrimenkul Danışmanlık Ziraat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mohammedhasan W.N. Hooh tarafından kuruldu.

Bahadır Daşdan Haberi

Bahadır Daşdan

Kardaş Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Bahadır Daşdan, Memet Karaaslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi'nde kuruldu. 


Kardaş Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...