06 / 05 / 2024

Rıda Gayrimenkul Danışmanlık Ziraat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Rıda Gayrimenkul Danışmanlık Ziraat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mohammedhasan W.N. Hooh tarafından kuruldu.



Rıda Gayrimenkul Danışmanlık Ziraat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mohammedhasan W.N. Hooh tarafından kuruldu.

Rıda Gayrimenkul Danışmanlık Ziraat ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, b-Kanunla yasaklanmamıs her türlü ticari emtianın alımı satımı ithalat ve ihracatı. DANIŞMANLIK İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri (bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık) hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. ZİRAAT a. Yenilebilir kök ve yumruların yetiştiriciliği (patates, tatlı patates, manyok, Hint yer elması, vb.) b. Meyvesi yenen sebzelerin yetiştirilmesi (hıyar, kornişon, sivri ve dolmalık biber, kavun, karpuz, kabakgil türleri, domates, biber, patlıcan vb.) c. Kökleri, soğanları, yumruları tüketilen sebzelerin yetiştirilmesi (havuç, şalgam, sarımsak, soğan, arpacık soğan, pırasa ve diğer benzer sebzeler)

Adres: Kocatepe Mah. Cumhuriyet Cad. Beyler Palas Apt. No: 29/9 BEYOĞLU


Geri Dön