27 / 05 / 2024

Rıda Gayrimenkul adres

Rıda Gayrimenkul adres

Rıda Gayrimenkul Danışmanlık Ziraat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mohammedhasan W.N. Hooh tarafından kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım artık borsada: Halka arza 2,6 kat talep geldi!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, bugün gerçekleştirilen törenden sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Şirketin halka arzına 2,6 kat talep geldi. İşte ayrıntılar...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Avrupa'da gayrimenkul krizi derinleşiyor!

Avrupa'da gayrimenkul sektörünün, zorlu ekonomik şartlar ve artan ESG baskılarının etkisinde derinleşen maliyet kriziyle karşı karşıya...

Teddy Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teddy Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Altınsoy tarafından kuruldu.

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Mis Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mis Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çatalca'da Hatice Kaya tarafından kuruldu.

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ahmet Rahmi Aksu tarafından kuruldu.

Adler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Adler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kartal'da Fahmı A.B. Khısro tarafından kuruldu.

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Hak Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Alper Köse ve Şeyma Pala ortaklığında açıldı.

Diyarbakır'da 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü 18 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Rıda Gayrimenkul adres Haberi

Rıda Gayrimenkul adres

Rıda Gayrimenkul Danışmanlık Ziraat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mohammedhasan W.N. Hooh tarafından kuruldu.

Rıda Gayrimenkul Danışmanlık Ziraat ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, b-Kanunla yasaklanmamıs her türlü ticari emtianın alımı satımı ithalat ve ihracatı. DANIŞMANLIK İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri (bir organizasyonun...