15 / 05 / 2024

Bahadır Yetki körfez yatırımları

Bahadır Yetki körfez yatırımları

Türk işadamı Mehmet Özdemir ile Katar'ın önde gelen gruplarından Al Hassan Group ortaklığında Mayıs 2013'te kurulan BBMRED Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım AŞ, Türkiye'de gayrimenkul geliştirme projelerine 175 milyon dolarlık yatırım hedefliyor...

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

Körfez ülkelerinden Türkiye'ye yatırım 5 yılda 2,5 milyar doları buldu!

A-S Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, yaptığı açıklamada 2015-2019 döneminde Körfez ülkelerinden Türkiye’ye gelen doğrudan yatırım miktarının 2,5 milyar dolara ulaştığını dile getirdi.

Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Muhammet Uslu oldu!

Muhammet Uslu, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı...

İsa Şahin, Körfez GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Görevlisi oldu!

İsa Şahin, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Yatırımcı İlişkileri Görevlisi oldu.

Gökçe Bahadır Suadiye’den ev aldı!

Ufak Tefek Cinayetler'in Oya'sı Gökçe Bahadır, Suadiye’den ev aldı. Güzel oyuncu yeni evi için 2 milyon TL ödedi.

Körfez Geçiş Projesi hakkında yürütmeyi durdurma kararı verildi!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, EGEÇEP ve Doğa Derneği’nin İzmir Körfez Geçiş Projesi karşısında açtığı davada yürütmeyi durdurma kararı verildi. 

Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, yatırım ortağı olan Ortadoğu'nun lider emlak platformu PropertyFinder ile Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği yaptı..

Şakir Duman, Körfez GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Şakir Duman, Körfez GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Körfez'in gözü Sinpaş projelerinde!

Doha'da geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 2. Expo Turkey by Qatar'da Sinpaş GYO da yerini aldı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Gacemer, "Körfez’in gözü Sinpaş projelerinde" dedi. 

Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor!

Oynadığı dizilerle büyük beğeni toplayan Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor. Bahadır trafik sıkıntısı yaşamamak için Avrupa yakasına taşınma kararı aldı.

Emlak Konut, Körfez yatırımcılarla buluştu!

Dünyanın en önemli gayrimenkul ve mimarlık buluşmalarından biri olarak kabul edilen ve bu yıl 15.kez düzenlenen Cityscape Global 2017’de yerini alan Emlak Konut GYO, körfez yatırımcılarına Türkiye konut piyasasının avantajlarını anlattı.

Körfez yatırımcıları Türkiye'den 1,5 milyar dolarlık gayrimenkul aldı!

Körfez ülkelerinden Türkiye'ye doğrudan yatırım tutarı, bu yılın ocak-mayıs döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 397 artışla 111 milyon dolardan 552 milyon dolara yükseldi.

Bahadır Yetki körfez yatırımları Haberi

Bahadır Yetki körfez yatırımları

Türk işadamı Mehmet Özdemir ile Katar'ın önde gelen gruplarından Al Hassan Group ortaklığında Mayıs 2013'te kurulan BBMRED Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım AŞ, Türkiye'de gayrimenkul geliştirme projelerine 175 milyon dolarlık yatırım hedefliyor. Hatta Türkiye dışında da Körfez Ülkeleri, Afrika ve Doğu Avrupa'dan oluşan geniş bir coğrafyada gayrimenkul projelerine yatırım yapacak. 


Şirketin çeşitli gayrimenkul projelerinin yanı sıra Türkiye'nin çeşitli kentlerinde öğrenci yurtları yapma kararı da bulunuyor. Biz de bu haberi geçtiğimiz aylarda dergimizin sayfalarında duyurmuştuk. 



Ancak Türkiye ekonomisinde yaşanan dalgalanmalar şirketi daha temkinli davranmaya zorluyor. BBMRED Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Yetki, Türkiye ekonomisindeki dalgalanmalar nedeniyle temkinli davrandıklarını ve önümüzdeki günlerde Körfez'deki ortaklarına Türkiye için güven tazelemeye gideceklerini söylüyor. 


Yetki, Türkiye'de gayrimenkul geliştirme projelerine yönelik 175 milyon dolarlık yatırım planladıklarını, TL'deki şiddetli değer kaybı ve...