05 / 05 / 2024

Bahar Kurt Mimarlık İnşaat iletişim

Bahar Kurt Mimarlık İnşaat iletişim

Bahar Kurt Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bahar Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Kadıköy, Şaşkınbakkal, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Fuat Kurt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Kurt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Kurt tarafından kuruldu.

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

Retro İç Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro İç Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Kurt tarafından kuruldu.

Urbist Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbist Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Okucu Kaya ve Zeynep Ekmekçibaşı ortaklığında kuruldu.

Arbuild Mühendislik Mimarlık Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arbuild Mühendislik Mimarlık Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ömer Özkan Kurt tarafından kuruldu.

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Soğanlık’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kurt tarafından kuruldu.

Bküp Mimarlık Anonim Şirketi Anonim Şirketi kuruldu!

Bküp Mimarlık Anonim Şirketi Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bahar Yücel tarafından kuruldu.

İnizio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnizio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Kelleci ve Rahmi Ensar İbrahimağaoğlu ortaklığında kuruldu.

Kuart Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kuart Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kurt ve Hayrullah Kunşuk ortaklığında kuruldu.

Deb Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deb Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Happani, Hüseyin Kurt ve Orçun Sağınlar ortaklığında kuruldu.

Ddk Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ddk Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Doğan Kurt tarafından kuruldu.

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Güzel tarafından açıldı. 

ZG Cephe Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZG Cephe Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Kurt tarafından kuruldu.

Bahar Kurt Mimarlık İnşaat iletişim Haberi

Bahar Kurt Mimarlık İnşaat iletişim

Bahar Kurt Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bahar Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 


Bahar Kurt Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.     Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil...