29 / 04 / 2024

Bahar Ünal pr

Bahar Ünal pr

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, FerYapı markasına lider iletişimi, itibar yönetimi, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri konularında hizmet ver

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı müşterileri artıyor!

İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından yeni bir iletişim danışmanlığı şirketi kuruldu.Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, müşterileri gün geçtikçe artıyor!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

1915 Çanakkale Köprüsü otoyolu için kamulaştırma kararı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dahil) kesiminin yapımı için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. 

1915 Çanakkale Köprüsü otoyolu için acele kamulaştırma!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dahil) Kesiminin yapımı için acele kamulaştırma yapılacak...

Bahar Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahar Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Tokmaktepe ve Taliha Ünal ortaklığında kuruldu.

Kınalı-Çanakkale Otoyolu Başbakanlık Genelgesi yayımlandı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dâhil) Kesimi Projesi için Başbakanlık Genelgesi yayımlandı..

1915 Çanakkale Köprüsü müşavirlik ihalesi 11 Mayıs'a ertelendi!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) kesimi, Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti için 27 Mart'ta ihale yapılacaktı, ertelendi.

Keleşoğlu Holding’in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, bünyesine kattığı markalara bir yenisini daha ekledi. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı son olarak Keleşoğlu Holding’i müşteri portföyüne kattı.

Büyük projelere Ünal Akpınar öncü olacak!

Alanında dünyanın en uzun sulama tüneli olan Şanlıurfa tünelleri, Kirazlı Köprü Barajı gibi büyük projeler, Ünal Akpınar AŞ imzasını taşıyor.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu halkın görüşüne açıldı!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yer aldığı Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, görüş ve öneriler için 10 gün boyunca halkın görüşüne açıldı...

Çanakkale 1915 Köprüsü arsa fiyatları kat kat artırdı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe otoyolu projesinin ihale tarihi Resmi Gazete'de yayımlandı. Köprü ve otoyol güzergahında arsa fiyatları kat kat arttı.

10 soruda Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yer aldığı Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu'nun ÇED raporu komisyonda 21 Ekim tarihinde onaylanarak 10 gün boyunca görüşe çıktı. Sözcü gazetesi ÇED raporunu inceleyerek otoyol projesini 10 soruda özetledi.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün ihalesi 26 Ocak'ta!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dahil) Kesimi Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli kapsamında ihale edilecek. İhalesi 26 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Babacan Holding'in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

İletişim danışmanlığı sektörünün uzman markası Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı.

Bahar Ünal pr Haberi

Bahar Ünal pr

Etik, ilkeli, dinamik, genç ve güçlü yapısının yanında, doğru, dürüst, profesyonel, yenilikçi ve zariflikten ödün vermeyen bir şirket profili hedefleyen Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, Türkiye inşaat sektörünün önemli markası olan FerYapı ile el sıkıştı.


Gelişen ve her geçen gün büyüyen Türkiye’de yeni bir girişim ile sektöre yeni açılımlar katmak için yola çıkan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, ekibindeki profesyoneller ile birlikte müşteri portföyünü genişletmeyi sürdürüyor.


İyi yaşamanın bir sanat olduğuna inanan, yenilikçi bakış açısıyla geliştirdiği projeler ile dikkat çeken, sektörün devleriyle yaptığı işbirlikleriyle İstWest, iTower, Mai Residance, Parima ve Premier Kampüs Ofis gibi önemli projelere imza atan FerYapı’nın tüm iletişim çalışmalarını 1 Mart 2015 tarihi itibari ile Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı yürütecek.


Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, FerYapı markasına lider iletişimi, itibar yönetimi, sponsorluk...