03 / 05 / 2024

Baharyaka Eyüp projesi

Baharyaka Eyüp projesi

Oferka İnşaat Baharyaka fiyatları haberimizde yer alıyor. Kuyaş Gayrimenkul tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hayata geçirilen proje 593 daireden oluşuyor. 

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat! 

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi ve proje ile ilgili diğer detaylar...

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Aksüs Yapı, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi için harekete geçti. Peki, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi nerede? İşte Aksüs Yapı'nın Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yeni Eyüp Evleri 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni Eyüp Evleri projesinin detayları belli oldu. Eyüp Evleri  projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Eyüp Evleri projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yeni Eyüp Evleri fiyat!

Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt imzasıyla hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri projesi lansmana özel fiyatlarla satılıyor. Peki Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Yeni Eyüp Evleri nerede?

Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt iş ortaklığında hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri projesi lansmana özel fiyatlarla satılıyor. Peki Yeni Eyüp Evleri nerede? İşte Yeni Eyüp Evleri lokasyon bilgisi...

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Yapı’nın Eyüp’te inşa ettiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Eyüp'teki markalı 5 konut projesi!

İstanbul'un tarihi ilçelerinin başında gelen Eyüp'te markalı konut projeleri geliştirilmeye devam ediliyor.  Peki Eyüp'te hangi konut projeleri bulunuyor. İşte Eyüp'teki markalı 5 konut projesi...

Focus Eyüp 2019'da teslim! Yeni proje!

Ftaş Yapı tarafından hayata geçirilen Focus Eyüp projesi 3 blokta, 170 daire ve 3 misafir konaklama dairelerinden oluşuyor. 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen proje İstanbul Eyüp'te yükseliyor. 

Baharyaka Eyüpsultan kampanyalı ödeme planı 2018!

Baharyaka projesi de Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor. Projede kampanyalı ödeme planı "Türkiye için Kazanç, Baharyaka Eyüpsultan için Fırsat Vakti" sloganı ile duyuruluyor..

Baharyaka Eyüp projesi Haberi

Baharyaka Eyüp projesi

Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasını taşıyan Baharyaka projesi İstanbul Eyüpsultan'da yükseliyor. Ön talep toplanan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor.

Toplam 593 daireden meydana gelen Oferka İnşaat Baharyaka projesi 6 katlı 27 blok şeklinde tasarlanıyor. 

Kuyaş Gayrimenkul Baharyaka fiyatları!

Oferka İnşaat Baharyaka fiyatları 1 milyon 85 TL'den başlıyor.

Satışların Eylül ayında başlayacağı proje Eyüp belediyesine yakın konumda bulunuyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen proje 20 bin 800 metrekare arsa alanına sahip.

Oferka İnşaat Baharyaka projesinde 2.260 metrekare sosyal tesis yer alıyor. 


Web: http://www.baharyaka.com/
Telefon: 0 850 640 04 14

Ezgi...