06 / 07 / 2024

Bahattin Karadoğan

Bahattin Karadoğan

Euro Hill Yapı İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Burak Koçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Bahattin Karadoğan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile kuruldu.

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Çağrıhan Araç  ve Adem Karadoğan tarafından kuruldu.

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ekmekci, İbrahim Eren, Levent Karadoğan ve Selçuk Polat ortaklığında kuruldu.

Aydın'da anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya tepki!

Ekosistemi Koruma ve Doğaseverler Derneği (EKODOS) Başkanı Bahattin Sürücü anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya gösterdi...

Beltan Turizm Otelcilik Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beltan Turizm Otelcilik Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Levent Karadoğan tarafından kuruldu.

Letan Seyahat Tur Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Letan Seyahat Tur Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Levent Karadoğan tarafından kuruldu. 

As Karadoğan İnşaat Elektrik Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Karadoğan İnşaat Elektrik Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ayten Karadoğan ve Çağdaş Karadoğan ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İşl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İşl Yapı Anonim Şirketi Ayşe Işıl Karadoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TİKA, Afganistan'da Osmanlı mimarisinde cami inşa edecek!

TİKA Afganistan'ın kuzeyindeki Cevizcan vilayetinin merkezi Şibirgan şehrinde Osmanlı mimarisine uygun cami yaptırıyor. Karadoğan, Afganistan'ın kuzeyinde devam eden projelerden en önemlilerinden birinin Şibirgan'daki cami olduğunu belirtti.

Euro Hill Yapı İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Euro Hill Yapı İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Burak Koçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Bahattin Karadoğan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile kuruldu.

Faruk Karadoğan: Olası bir depremde gökdelenler risk altında!

İTÜ eski rektörü inşaat mühendisi Prof. Dr. Karadoğan, gökdelenlerin risklerine karşı uyardı; İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökçe de yüksek yapılar için deprem yönetmeliği olmadığını söyledi.

Beklenen İstanbul depreminde gökdelenler ne kadar güvenli?

İTÜ eski rektörü inşaat mühendisi Prof. Dr. Faruk Karadoğan, gökdelenlerin risklerine karşı uyardı; İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökçe de yüksek yapılar için deprem yönetmeliği olmadığını söyledi...

Bahattin Atçı: Şehit madenciler için anıt mezar yapılacak!

Soma'daki Şehit madenciler için anıt mezar yapılacak. Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden işçisi için " anıt mezar " yapılacağını söyledi.

Şark İnşaat, Necmettin Erbakan'ın ailesine başsağlığı diledi!

Şark İnşaat İhracat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Doğan, Profesör Doktor Necmettin Erbakanın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getiren bir ilan verdi

Bahattin Karadoğan Haberi

Bahattin Karadoğan
Euro Hill Yapı İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Burak Koçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Bahattin Karadoğan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Ekim'de kuruldu.


Euro Hill Yapı İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...