02 / 05 / 2024

bahçe bakımları eğitimi bakırköy

bahçe bakımları eğitimi bakırköy

Birleşmiş Milletler(BM) Bin Yıl Kalkınma Hedefleri doğrultusunda 8 Mart 2006’da kurulan ve Başkanlığını Yrd. Doç. Dr. Meltem ÜNAL ERZEN ’in yürüttüğü Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi, Bauhaus ’un katkılarıyla “Bahçe Bakım Eğitimleri” düzenleyecek.

Çiftçiler hemen bakın! Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör fiyatları bu ay ne kadar? Rakamlar bir bir açıklandı!

Çiftçiler, traktör fiyatlarını sık sık araştırıyor. Peki Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör fiyatları bu ay ne kadar? İşte 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Çiftçilere son dakika müjdesi! Başak Traktör fiyatları peş peşe açıklandı! Bahçe traktörleri ne kadar? Hemen bakın! 

Türkiye'de çiftçilerin en çok tercih ettiği traktör markalarından olan Başak Traktör, Mart 2023 yeni fiyat listesini tek tek açıkladı. Peki Başak Traktör'ün bu ayki fiyatları kaç lira oldu? Bahçe traktör fiyatları ne kadar? 

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi görücüye çıkardı. Söz konusu projeden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

GYODER Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları Eğitimi 5 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları ve Finans Modellemesi Eğitimi 5 Kasım 2019 Salı günü verilecek...

Bahçeşehir 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir’e kazandırılan 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Bahçeşehir ve Uğur Eğitim 3 yılda 50 okul açacak!

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları'nın sahibi Enver Yücel, 50 okul için önümüzdeki üç yılda 500 milyon TL yatırım yapacak­larını belirtti. Firma, ABD ve Kanada’da yatırımlarını sürdürecek.

Bahçeşehir Koleji 2017'de 25 yeni kampüs açacak!

Eğitim yatırımlarıyla adından sıkça söz Bahçeşehir Koleji, 2016'da 2 bin kişinin istihdam sağladığı 20 yeni kampüs açtı. Bahçeşehir Koleji'nin bu yıl ki hedefi 350 milyon TL yatırımla 25 kampüs yapmak.

Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e şube açıyor!

Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy, Bahçelievler, Halkalı ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e de bir şube açıyor.

Akzirve Bahçeşehir projesi lansmanı 11 Kasım'da!

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, çeyrek asırdır Türkiye’deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçireceği projesini detaylarıyla anlatmak ve aynı zamanda reklam filmini paylaşmak için bir basın toplantısı düzenliyor.

bahçe bakımları eğitimi bakırköy Haberi

bahçe bakımları eğitimi bakırköy


Bauhaus ’un Marmara Forum AVM ’deki mağazasında düzenlenecek eğitimlerde katılımcılara; bahçe ya da balkonlarda yetiştirilen çiçek, küçük bitkiler ve bahçe ağaçları konusundaki bilgiler ve uygulamalı çalışmalar eğitimlerini Ziraat Mühendisi Mesut Tektimur verecek. 2 gruptan oluşacak eğitimler 4 hafta süresince devam edecek. Şubat ayı içerisinde alınan kayıtlarla toplamda 80 kişi ‘Bahçe Bakım Eğitimleri’ nden yararlanacak. 


Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin, Bauhaus ‘un katkılarıyla düzenleyeceği “Bahçe Bakım Eğitimleri” 5 Mart 2013 saat: 09.00’da, Marmara Forum AVM Bauhaus Mağazasında yapılacak tanıtım toplantısıyla başlayacak. Bahçemi Seviyorum etkinliği tanıtım toplantısı ve ilk eğitimine Bakırköy Kadın Meclisi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen ve Bauhaus Marmara Forum AVM İşletme Müdürü Arif Koşar de katılacak. 


Şehrin kalabalığı ve gürültüsü içinde, birkaç canlıdan oluşan renkliliğin, kent insanının hayatına...