18 / 05 / 2024

Bahçekent adres

Bahçekent adres

Önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapmaya hazırlanan Bahçekent, kurulacak olan dev şehir parkıyla da adeta nefes alacak. Hayat Meydanı adını taşıyan park 160 bin metrekarelik alana kurulacak.

Bahçekent Flora adres bilgileri!

Bahçekent Flora adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Başakşehir'de, Medeniyet Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Dairelerin büyüklükleri 65 metrekareden başlangıç gösteren projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent adres!

Başakşehir Avrupark Bahçekent adres bilgisi kapsamında proje, Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu üzerinde bulunuyor. Cihan İnşaat imzası ile yükselen projede daire fiyatları 204 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Bahçekent Avrupark Evleri adres!

Toplam 1.394 daireden meydana gelen proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. TOKİ Bahçekent Avrupark Evleri adres bilgisi kapsamında proje İstanbul Başakşehir'de yükseliyor.

Avrupark Bahçekent Başakşehir adres!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle yükselen projede toplam 1.394 adet konut yer alıyor. Avrupark Bahçekent Başakşehir adres bilgileri kapsamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bahçekent Emlak Konut kura!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Bahçekent Emlak Konut kura başvuruları 22 Ekim 2014 tarihinde başlayıp, 5 Kasım 2014 tarihinde sona eriyor..

Bahçekent Emlak Konutları son başvuru günü!

Bahçekent Emlak Konutları 'ndaki 11 tane konut kura yöntemiyle satışa çıktı. Başvurular, kura başvuru formunu doldurarak yapılabiliyor. İşte Bahçekent Emlak Konutları son başvuru günü...

Emlak Konut Bahçekent kura çekilişi!

Emlak Konut Bahçekent kura çekilişi detayları haberimizde yer alıyor. 11 adet konutun satışa sunulduğu projede fiyatlar 234 bin TL ile 466 bin TL arasında değişiyor.

Bahçekent Emlak Konutları başvuruları!

Bahçekent Emlak Konutları başvuruları 5 Kasım tarihine kadar kabul edilecek. Başvuru bedelinin 5 bin TL olarak belirlendiği projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 11 daire satılıyor.

Bahçekent Emlak Konutları kura listesi!

Bahçekent Emlak Konutları projesinde yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje genelinde toplam 1506 daire ve 282 ticari birim bulunuyor. İşte Bahçekent Emlak Konutları kura listesi...

Bahçekent Emlak Konutları kura yöntemiyle satılıyor!

Bahçekent Emlak Konutları kura yöntemiyle satılıyor. Bahçekent Emlak Konutları projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 11 tane daire satılıyor. Projede dairelerin fiyatları 234 bin TL'den başlıyor.

Bahçekent Emlak Konutları kuraları!

Bahçekent Emlak Konutları kuraları kapsamında 11 adet olmak üzere 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire satışa sunuluyor. Kuranın tüm detayları haberimizde yer alıyor.

Bahçekent Emlak Konutları başvuru!

Bahçekent Emlak Konutları başvuru bilgisi haberimizde yer alıyor. 1.506 tane daireden meydana gelen projede 11 tane daire kura yöntemiyle satışa çıkıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 234 bin TL'den başlıyor.

Bahçekent Emlak Konutları ödeme bilgileri!

Bahçekent Emlak Konutları ödeme bilgileri detayları haberimizde yer alıyor. Kura yöntemiyle 11 dairenin satışa çıktığı projede daireler 234 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bahçekent adres Haberi

Bahçekent adres

İstanbul’un Avrupa yakasında kurulan Bahçekent, TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO öncülüğünde hayata geçecek olan nitelikli konut projeleri, okullar, hastaneler, parklar ve alışveriş merkezleri sayesinde yaşanılabilir bir şehir haline gelecek. Önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapmaya hazırlanan Bahçekent, kurulacak olan dev şehir parkıyla da adeta nefes alacak. TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO tarafından yapılacak olan ve Hayat Meydanı adını taşıyan park 160 bin metrekarelik alana kurulacak. Üç tarafı sularla çevrili olan Hayat Meydanı’nda cami, biolojik gölet, çim amfi, yamaç terasları,  çok amaçlı yeşil alan, tematik bahçeler, piknik ve spor alanları bulunacak. Bahçekent’te yaşayanlara huzurlu bir ortam sunmayı hedefleyen dev şehir parkı yeme içme alanlarıyla da iddialı olacak. Çocuklar için oyun alanlarının da bulunacağı Hayat Meydanı’nda enerji üreten güneş...