28 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent Başakşehir adres!

Avrupark Bahçekent Başakşehir adres!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle yükselen projede toplam 1.394 adet konut yer alıyor. Avrupark Bahçekent Başakşehir adres bilgileri kapsamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.



Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine hayata geçirilen  Avrupark Bahçekent  Başakşehir projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Ev fiyatlarının alanlara ve cepheye göre değiştiği projede toplam 1.394 tane daire ve 86 tane ticari ünite yer alıyor.  TOKİ   ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 64 ile 186 metrekare arasında değişiyor.


Dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunan proje Konut Yapı ve  Cihan İnşaat  ortaklığında inşa ediliyor. 500 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede teslimler 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Ev fiyatlarının 158 bin TL'den başladığı projede kafeler, okullar, çim amfi, cami ve piknik alanları, bankalar, mağazalar, gölet, yamaç terasları, etkinlik alanları, havuz, marketler, spor alanları, restoranlar, oyun alanları bulunuyor. 


Avrupark Bahçekent Başakşehir adres bilgileri kapsamında proje Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.


Avrupark Bahçekent Başakşehir adres!

Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön