06 / 05 / 2024

Bahçekent Flora kabul tutanağı

Bahçekent Flora kabul tutanağı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçekent Flora'nın kısmi geçici kabul tutanağına onay verildi.

Semt Bahçekent 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Semt Bahçekent Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Semt Bahçekent 2 projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Tual Bahçekent'in son kısmının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent kapsamındaki, ada dışı 1C Yolu, 647/2 ve 648/1 parseller arasındaki Park Alanı, 648/1 ve 648/7 parseller arası park alanı, çocuk oyun alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Tual Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Tual Bahçekent); 658/1 Ada/Parsel Devlet Okulu (Lise) ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Semt Bahçekent projesinin geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı bugün onaylandı. 

Bahçekent Flora 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Bahçekent Flora projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi 1adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Tual Bahçekent 4. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi‘nde (Tual Bahçekent) 648-1 ve 658-6 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Bahçekent Flora gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Bahçekent Flora 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora/Cadde Flora projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tual Bahçekent kısmi geçici kabulü yapıldı!

Tual Bahçekent 647-2, 648-7, 648-6 ve 649-1 Parsellerdeki Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı...

Bahçekent Flora projesinin kısmi kesi kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Bahçekent Flora'nın kısmi kesin kabul tutanağı 13 Mayıs 019 tarihinde onaylandı...

Bahçekent Flora kabul tutanağı Haberi

Bahçekent Flora kabul tutanağı


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün KAP'a yapılan bildiride Bahçekent Flora projesinin kısmı geçici kabul tutanağına onay bildirisi açıklandı. 

Bahçekent Flora projesinin  Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin Kısmi Geçici Kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 27 Aralık 2017 tarihinde onaylandı. 

Kap Açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İzka İnşaat – Dağ Mühendislik – Sıtar İnşaat Adi Ortaklığı taahhüdü altında bulunan İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Bahçekent Flora), 656 Ada 1 Parsel ve 657 Ada 1 Parseldeki Konutlar, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin Kısmi Geçici Kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 27.12.2017 tarihinde...