06 / 05 / 2024

Bahçekent gayrimenkul projeleri

Bahçekent gayrimenkul projeleri

Bahçekent, gayrimenkul yatırımları açısından İstanbul’un parlayan yıldızı olacak. Önümüzdeki dönemde 20 bin konutun inşa edileceği bölge, okulları, parkları ve alışveriş merkezleriyle 24 saat yaşayan lokasyon haline gelecek.

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatı!

Nezihpark Bahçekent, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Aydur İnşaat imzasıyla Başakşehir Bahçekent'te inşa ediliyor. Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatıyla satışta. Peki Nezihpark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Semt Bahçekent 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Semt Bahçekent Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Semt Bahçekent 2 projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ozan  Gülle  ve Mohamad Nour Balalo tarafından kuruldu.

Tual Bahçekent projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Tual Bahçekent" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Bahçekent Emlak Konutları gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında Bahçekent Emlak Konutları 1-3 projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm için değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Bahçekent Evleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Bahçekent Evleri 1. Etap 3. Kısım 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Bahçekent Flora 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Semt Bahçekent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi kapsamında "Semt Bahçekent 1-1" Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 704 Ada 4 Parsel (Semt Bahçekent 1-2) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Bahçekent gayrimenkul projeleri Haberi

Bahçekent gayrimenkul projeleri

Nitelikli konut projelerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan, üçüncü havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakınlığıyla dikkat çeken Bahçekent, gayrimenkul yatırımları açısından İstanbul’un parlayan yıldızı olacak. Önümüzdeki dönemde 20 bin konutun inşa edileceği bölge, okulları, parkları ve alışveriş merkezleriyle 24 saat yaşayan lokasyon haline gelecek


İstanbul’un Avrupa yakasında kurulacak Yenişehir’in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapacak. Bölgenin en büyük yatırımcısı konumundaki TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO’nun öncülüğünde inşa edilecek konutlar, okullar, sağlık merkezleri, parklar, meydanlar ve alışveriş merkezleri sayesinde Bahçekent’in, 24 saat yaşayan bir lokasyon olması planlanıyor. İstanbul’un gayrimenkul yatırımları açısından parlayan yıldızı olmaya aday Bahçekent, Kuzey Marmara otoyoluna, üçüncü havalimanına ve yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakınlığı nedeniyle büyük önem taşıyor. 


Prim potansiyeli...