28 / 04 / 2024

Bahçekent konut projeleri

Bahçekent konut projeleri

Dağ Mühendislik, İstanbul’da Emlak Konut ile 2’nci projesi olan Tual Bahçekent’i Mayıs’ta satışa çıkaracak. 1.200 ön talep aldıklarını söyleyen şirketin Dağ, “Bahçekent 3 yılda Kayabaşı kadar değerlenecek. Projeden 1.1 milyar lira ciro bekliyoruz” dedi

Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak!

Bahçekent, İstanbul'un Avrupa yakasında kurulan Yenişehir'in bir parçası olarak dikkat çekiyor. Ertuğrul Yavuz Pala, "Bu yerlerin başında da Bahçekent geliyor. Yenişehir'in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak" dedi.

Bahçekent Avrupa yakasının Ataşehir'i olacak!

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, Bahçekent Avrupa yakasının Ataşehir'i Gelecek dönemde Avrupa yakasında üçüncü havalimanına, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne ve bağlantı yollarına yakın yerlerin prim yapacağını belirtti..

Bahçekent'te her bütçeye uygun seçenek!

İstanbul ’ un Avrupa yakasında kurulacak Yenişehir ’ in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapacak. Bahçekent'te her bütçeye uygun seçenek...

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatı!

Nezihpark Bahçekent, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Aydur İnşaat imzasıyla Başakşehir Bahçekent'te inşa ediliyor. Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatıyla satışta. Peki Nezihpark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent satışta! 15 yıla varan vade fırsatıyla! 

Az katlı ve yatay mimari anlayışıyla konforu ve güvenliği odağına alan Nezihpark Bahçekent projesinde satışlar başladı. Emlak Konut GYO'dan 15 yıla varan vade fırsatıyla ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent geliyor! Yeni proje! 

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent projesi çerçevesinde 394 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatlarının alındığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesindeki ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari üniteyi satışa çıkardı. Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari ünitenin satışa e-ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesine başlıyor. Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut Bahçekent Evleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Bahçekent Evleri 1. Etap 3. Kısım 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020!

Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020 ve proje bilgileri...

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Kartepe Bahçekent'in iskan sorunu çözülüyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman'ın başlattığı Uzunçiftlik Mahallesi S.S.Bahçekent Konut Yapı Kooperatifi’nde bulunan 534 dairenin iskan sorunu çözülüyor.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 704 Ada 4 Parsel (Semt Bahçekent 1-2) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Bahçekent Flora projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi 1adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut Semt Bahçekent ihalesi 17 Aralık'ta!

Emlak Konut  GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap Projesi İkmal İnşaatı İşi (Semt Bahçekent) ihalesi 17 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut Semt Bahçekent projesinde kısmi tasfiye yapıldı!

Emlak Konut Semt Bahçekent projesinde bulunan 704 ada 4 parsel, 704 ada 5 parsel, 700 ada 4 parsel Dini Tesis Alanı ile Park alanı kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı. Proje 707 ada 1 parsel de devam ediyor. ..

Bahçekent konut projeleri Haberi

Bahçekent konut projeleri

İNŞAAT sektörüne Konya’da adım atan Dağ Mühendislik, İstanbul’da hayata geçirdiği projelerle büyümeye devam ediyor. 2013’te İstanbul gayrimenkul piyasasına adım atan şirket, Mayıs ayında Emlak Konut GYO ile Tual Bahçekent projesini satışa çıkaracak. 200 dönüm arazi üzerine inşa edilecek projenin Avrupa Yakası’ndaki mevcut konut projelerinin en büyüğü olacağını iddia eden Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, iki yıl içinde satışları tamamlamayı planlıyor. Bahçekent’in prime açık bir yer olduğunu belirten Dağ, 3 yıl sonra bu bölgenin Kayabaşı kadar değerleneceğini söylüyor. Tual Bahçekent’te konutların 15 yılda, ticari ünitelerin ise 10 yılda kendini amorte edeceğine dikkat çeken Dağ, 1.200 kişiden ön talep aldıkları 2 bin konutluk bu projeden 1.1 milyar lira ciro hedefliyor.


İnşaat sektöründe 24 yıldır faaliyet gösteren Konyalı bir şirket...