04 / 07 / 2024

Bahçekent kura çekiliş tarihi

Bahçekent kura çekiliş tarihi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Bahçekent projesi için kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Merkezi Anfi Salonunda düzenlenecek kura çekilişi canlı olarak yayınlanacak...

Bahçekent'te kuralar yarın çekiliyor canlı yayınla!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Bahçekent projesi için kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Merkezi Anfi Salonunda düzenlenecek kura çekilişi canlı olarak yayınlanacak...

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kuralar çekildi!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi dün kura ile belirlendi. Kura listesi haberimizde yer alıyor...

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kura çekimi bugün!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi bugün çekilecek kura ile belirlenecek. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için başvurular bugün sona eriyor!

Emlak Konut GYO, Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için kura çekecek. Kura başvuruları bugün sona eriyor. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için 26 şanslı kişi kurayla belirleniyor!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için 26 hak sahibini kura ile belirleyecek. Kuraya katılım için son tarih 14 Ocak...

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura çekilişi 2 Mart'ta!

TOKİ Kayseri Melikgazi Bahçelievler Mimarsinan projesinde yer alan 66 adet konutun kura çekilişi 2 Mart tarihinde yapılacak.

Bahşılı TOKİ Kırıkkale kura çekiliş sonuçları!

Bahşılı TOKİ Kırıkkale kura çekiliş sonuçları henüz yayınlanmadı. Dairelerin 66 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vade uygulanıyor.

Kırıkkale Bahşılı TOKİ Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Kırıkkale Bahşılı Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Kurayla satışa çıkan projede aylık taksitler 222 TL'den başlıyor. Peki Kırıkkale Bahşılı TOKİ Evleri kura çekilişi nerede?

Kırıkkale Bahşılı Emekli TOKİ Konutları kura çekilişi!

Kırıkkale Bahşılı Emekli TOKİ Konutları kura çekilişi 1 Şubat 2016 tarihinde düzenlenecek. Başvuruların sona erdiği projede 180 ay ya da 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap emekli kura çekilişi!

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap emekli kura çekilişi 1 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede fiyatlar 66 bin 450 TL'den başlıyor.

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap kura çekilişi ne zaman?

Daire fiyatlarının 66 bin 450 TL'den başladığı TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap'ta 240 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap kura çekilişi ne zaman?

2015 Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi detayları!

Kiptaş imzasıyla inşa edilen Vaditepe Bahçeşehir projesi TEM Otoyolu’na sadece 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. İşte 2015 Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi detayları...

Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Toplam 1.100 adet dairenin kura çekilişine katılacağı projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Ayazma Emlak Konut kura çekilişi!

Başvuruları sona eren Ayazma Emlak Konut kura çekilişi Bahçelievler Kültür Merkezi'nde yapılacak. Toplam 1.239 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.

Bahçekent kura çekiliş tarihi Haberi

Bahçekent kura çekiliş tarihi

Bahçekent Emlak Konutları projesi için 765 adet konut kura yöntemi ile satışa sunulmuş olup, 2875 adet başvuru alınmıştır. Kura çekilişi noter huzurunda Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Merkezi Anfi Salonunda bugün Saat 10.00 da yapılacak.

Bahçekent Emlak Konutları kura çekilişini izlemek için...