18 / 05 / 2024

Bahçekent mıknatıs kent

Bahçekent mıknatıs kent

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Hoşdere'de planlanan Mıknatıs Kent'in bundan böyle Bahçekent olarak anılacağını söyledi. İsmin bölgenin çekim merkezi olması planlandığından dolayı verildi dedi...

Tual Bahçekent'in son kısmının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent kapsamındaki, ada dışı 1C Yolu, 647/2 ve 648/1 parseller arasındaki Park Alanı, 648/1 ve 648/7 parseller arası park alanı, çocuk oyun alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Semt Bahçekent'in değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Semt Bahçekent 1. Etap'ın 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Semt Bahçekent projesinin 1. Etap 1 ve 2. Kısımın değeri ne kadar oldu?

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Banu Evleri Bahçekent 1. Etap fiyat listesi!

Hasanoğlu İnşaat tarafından ulaşımın yeni üssü Bahçekent’te yükselen Banu Evleri Bahçekent 1. Etap'ta satış süreci çok yakında başlıyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Banu Evleri Bahçekent 1. Etap fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesine başlıyor. Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi yapıldı.

Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Semt Bahçekent projesinin 6. Etap 2. Kısım ihalesinin kazananı belli oldu. Pekerler İnşaat ve Emlak Konut GYO arasında imzalar atıldı.

Emlak Konut Bahçekent Evleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Bahçekent Evleri 1. Etap 3. Kısım 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın üstlendiğini duyurdu. Karaismailoğlu, "Projede şu an fiziki gerçekleşme yaklaşık yüzde 47'ler seviyesinde" dedi...

Kartepe Bahçekent'in iskan sorunu çözülüyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman'ın başlattığı Uzunçiftlik Mahallesi S.S.Bahçekent Konut Yapı Kooperatifi’nde bulunan 534 dairenin iskan sorunu çözülüyor.

Tual Bahçekent'te ikinci kısmi tasfiye!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Tual Bahçekent kapsamında bulunan 658/2, 658/3, 658/4 ve 658/5 parseller kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı...

Tual Bahçekent'te kısmi tasfiye!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Tual Bahçekent kapsamında bulunan 658/2, 658/3, 658/4 ve 658/5 parseller kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı...

Bahçekent mıknatıs kent Haberi

Bahçekent mıknatıs kent

İstanbul'da 490 milyon metrekare alan üzerinde kurulacak Yenişehir, kuzeyde yeni havalimanından başlayarak, güneyde Küçükçekmece Gölü'ne kadar iniyor. Bu Yenişehir içinde Kayabaşı, Bio İstanbul, Sağlık Kent ve Magnet City (Mıknatıs Kent) isimlerinde 4 ayrı bölge oluşturulması planlanıyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Hoşdere'de planlanan Mıknatıs Kent'in bundan böyle Bahçekent olarak anılacağını söyledi. İsmin bölgenin çekim merkezi olması planlandığından dolayı verildiğini söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum şu bilgileri verdi: "Hoşdere'de 2 milyon metrekarelik arsa için önce bir masterplan hazırladık. Bahçekent'in ilk etabını tamamladık. Burası, 15 bin konutu kapsayan bir toplu konut alanı olacak. 160 dönümlük şehir parkı, parmak şeklinde parsellerin içine giren bir şekilde...