17 / 05 / 2024

bahçelievler Çobançeşme Cami temel atma töreni

bahçelievler Çobançeşme Cami temel atma töreni

İstanbul Bahçelievler Çobançeşme'de yapılacak Çobançeşme Cami'nin temel atma töreni gerçekleşti...

Benesta Podio Bahçelievler yüzde 20 indirim fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Dünyaca ünlü projelerin markası ESTA, yeni projesi Benesta Podio Bahçelievler için düğmeye bastı. Benesta Podio Bahçelievler, yüzde 20 indirim, 120 ay vade yüzde 80'e kadar kredi fırsatıyla ön satışta. İşte ayrıntılar...

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Bahçelievler 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Merkez, Yenibosna, Kocasinan Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler'in 3 mahallesinin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Merkez, Yenibosna, Kocasinan Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Nazım İmar Planı'nda ( 222 ada, 28 parsel ) Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal ve Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bahçelievler'in kentsel dönüşüm planları İBB meclisinde onaylandı. Yeni düzenleme ile ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak. 

Modern City Bahçelievler'de 0,99 faiz fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme Metrosu'na 400 metre mesafede yaşama geçirilen Modern City Bahçelievler Projesi, 629 bin TL’den başlayan fiyatlar ve 5 yıl yüzde 0.99 faiz fırsatıyla satışlar sürüyor...

Bahçelievler'e millet bahçesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Bahçelievler'de düzenlediği mitingde vatandaşlardan bir kez daha destek istedi. Erdoğan, bölgeye yapılacak metro çalışmalarından bahsetti.

Bahçelievler'e 75 bin metrekarelik millet bahçesi!

İstanbul’un en güzel ilçelerinden Bahçelievler’i sağlık ve spor kenti yapmak istediklerini söyleyen AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracaklarını söyledi. 

Bahçelievler Basın Sitesi konut sakinleri mağdur oldu!

İstanbul Bahçelievler’de yer alan Basın Sitesi’nin riskli olması sebebi ile boşaltılması sonucunda konut sakinleri mağdur oldu. Daire ve dükkân sahipleri, nakliyat parası bulamadıklarından dolayı eşyalarını çıkartamıyor. 

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

Halk GYO Bahçelievler 2'yi 43 bin TL'ye İpekyol Giyim'e kiraladı!

Halk GYO, Bahçelievler 2'nin 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, ilk yıl aylık 43 bin TL+KDV bedel ile 5 yıllık süre için İpekyol Giyim'e kiralanmasına karar verdi...

bahçelievler Çobançeşme Cami temel atma töreni Haberi

bahçelievler Çobançeşme Cami temel atma töreni

Tahir Mutlu Eğitim ve Kültür Derneği öncülüğünde, Çobançeşme Camii ve Kur'an Kursunun temel atma töreni yapıldı. Temeli atılan komplekste, 3 bin kişilik cami, 150 öğrenci kapasiteli yurt, Kur'an kursu, 2 lojman ve 100 araç kapasiteli otopark inşa edilecek. Temel atma töreninde konuşan Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir çok hayırlı bir işin başlangıcını yaptıklarını belirterek, ' 'Burada inşaatına başlanan cami mimari özellikleriyle bölgeye örnek olacak bir yapı. Bu çalışmanın içerisinde 3 bin kişilik camimiz, 150 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdumuz, Kur'an kursumuz, 2 lojmanımız ve 100 araç kapasitelide kapalı otoparkımız olacak'' dedi. Belediye Başkanı Osman Develioğlu ise, "Camilerimizde emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.


Türkiye...