06 / 05 / 2024

Bahçelievler EMEK iş merkezi

Bahçelievler EMEK iş merkezi

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Bahçelievler'de bulunan Canan Apartmanı ve Ataköy 2. kısımda yer alan daire ve Emek İş Merkezi'nde bulunan 2 ofis, ihale ediliyor.

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Bahçelievler Zafer Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi 1.40 ha’lık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Marmara Üniversitesi’nin TOKİ’ye devredilen Bahçelievler Kampüsü'nün imar planı değişti!

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Merkez Mahallesi 442 Ada 27 Parsel, 444 Ada 4 Parsel ve Bu Parseller Arasında Kalan Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Marmara Üniversitesi'nin TOKİ'ye devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı!

Marmara Üniversitesi’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı.

Bahçelievler'de 4.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 iş yeri!

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Mahallesi, Köyaltı Mevkii'nde yer alan 2 adet iş yeri toplamda 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Nef Bahçelievler'de peşinde yüzde 20 indirim avantajı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Bahçelievler projesi için gerçekleştirilen reklam çekimlerine; Gomis, Maicon, Muslera, Denayer ve Rodrigues gibi Galatasaray’ın yıldız isimler katıldı.

Esta İnşaat Esta Bahçelievler nerede? İşte harita!

Esta İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Esta Bahçelievler projesi 471 daire ve 40 ticari birimden meydana geliyor. Peki Esta İnşaat Esta Bahçelievler nerede? İşte harita!

MOD Bahçelievler projesinde dairelerin yüzde 35’i satıldı!

Lansmana özel yüzde 10 indirimle metrekaresi 4 bin 950 TL’den satışa sunulan MOD Bahçelievler’de bulunan 84 dairenin yüzde 35’i satıldı.

Nef Bahçelievler proje fiyatları!

Nef Bahçelievler proje fiyatları 590 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nef Bahçelievler projesinde 60 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Nef Bahçelievler satışları!

Nef Bahçelievler satışları yarın başlıyor. Nef Bahçelievler Evleri'nde daire fiyatları 590 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Kayseri Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliği'nde sona gelindi!

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 25 Mart 2016 günü temeli atılan Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliğinin bu yıl sonunda inşaatının tamamlanacağını belirtti.

Bahçelievler EMEK iş merkezi Haberi

Bahçelievler EMEK iş merkezi

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Bahçelievler'de Canan Apartmanı'nda ve Ataköy 2. kısımda bulunan daire ve Emek İş Merkezi'nde bulunan 2 ofis, 7 Nisan 2015 günü 09:10 ile 10:20 arası ihale ediliyor.


1 No'lu Taşınmaz;


Emek İş Merkezi'nde bulunan 2 ofis; Şirinevler metrobüs ve minibüs duraklarına yakın olup kullanım alanları 600 metrekaredir. Taşınmazlar, semtin önemli iş merkezinde yer alarak dubleks biçimde bulunmaktadır. 


E-5 otoyoluna cepheli iş merkezi, 16 depo, 13 dükkan ve 29 bürolu kargir iş yeri olarak görülüyor.


2 No'lu Taşınmaz;


İstanbul Bahçelievler'de Kocasinan mahallesi Canan Apartmanı'nda yer alan 80 metrekare yüzölçümüne sahip daire, 2. kat 7 No'lu bağımsız bölümde bulunuyor. Taşınmazın bulunduğu bina, zemin + 5 kattan oluşuyor. 2 oda 1 salondan oluşan daire, alışveriş merkezlerine ve ulaşım bölgelerine yakın konumda yer alıyor.


3...