05 / 05 / 2024

Bahçelievler Gayrimenkul Geliştirme iletişim

Bahçelievler Gayrimenkul Geliştirme iletişim

Bahçelievler Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, İsa Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Gülizar Ünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de kuruldu.

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Şencan ve Emir Şencan ortaklığında kuruldu.

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Koçuk ve Ramazan Koçuk ortaklığında kuruldu.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi  Bahçelievler’de   8 milyon TL sermaye bedeli ile Naim    Gençoğlu Şirketi tarafından kuruldu.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi  Bahçelievler’de  8 milyon TL sermaye bedeli Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

Gesu Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Gesu Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 12 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umur Gençoğlu ve Sercan Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Hasu Susurluk Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Depolama Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hasu Susurluk Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Depolama Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu, Hasan Can ve Umur Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Dege Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dege Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 6 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Umur Gençoğlu tarafından kuruldu.

Brader Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Brader Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 54 milyon TL sermaye bedeli ile Hazar Akay tarafından kuruldu.

Hanexpress Gayrimenkul Geliştirme Emlak Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hanexpress Gayrimenkul Geliştirme Emlak Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Yıldırım ve Gülay Çınar tarafından kuruldu.

Saraylılar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Saraylılar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Mustafa Saruhan, Çetin Başak, Emre Başak ortaklığıyla 510 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Ferit Selim Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Pehlivan Proje Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pehlivan Proje Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Özgür Pehlivan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Pıoneers Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pıoneers Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Abdullah AElkhereıjı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazigüçnar Sokak'ta kuruldu.

Kadir Has Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ile 6 yıldır ortaklaşa verdiği Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları’nın Bahar dönemi eğitimleri Şubat ayında başlıyor

Bahçelievler Gayrimenkul Geliştirme iletişim Haberi

Bahçelievler Gayrimenkul Geliştirme iletişim

Bahçelievler Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, İsa Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Gülizar Ünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de kuruldu. 


Bahçelievler Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu aşağıda sayılı olanlarla sınırlı olmamak üzere şunlardır:  a. Tapu Sicil Müdürlüğünde İstanbul İli, Bahçelievler İlçesinde kain 70 Pafta, 222 Ada 35 Parsel noda kayıtlı yüzölçümünün tamamı 44.316 m2 olan taşınmaz (Taşınmaz) ile ilgili olarak bir yeniden geliştirme projesi (Proje) tasarlamak; b. Mimari ve iç mimari proje hizmeti kapsamındaki her bir faz için ayrı ayrı öngörülen tüm proje çizimleri (Proje Çizimleri) kapsamında konut ve işyeri blokları inşa edilmesi ve yeni çevre düzenlemeleri yapılarak Taşınmazı geliştirmek; c. Projenin gerçekleştirilmesi ve masraflarının karşılanması ile ilgili olarak oluşturulacak...