04 / 05 / 2024

Bahçelievler kız yurdu binası

Bahçelievler kız yurdu binası

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Kültür Üniversitesi Bahçelievler'deki 3 büroyu satıyor! 

İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan 3 adet büroyu satıyor. İşte ayrıntılar...

Kızılaslan Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılaslan Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyfettin Kızılaslan tarafından kuruldu.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Kızıllar Metal İnşaat Danışmanlık Tedarik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıllar Metal İnşaat Danışmanlık Tedarik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Kızıl tarafından kuruldu.

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile M.Mustafa Kaykısız  ve Ebru Yurdanur Kaykısız tarafından kuruldu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bahçelievler'in kentsel dönüşüm planları İBB meclisinde onaylandı. Yeni düzenleme ile ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Bahçelievler kız yurdu binası Haberi

Bahçelievler kız yurdu binası

Bahçelievler'de 1 Ağustos 2016 tarihinde ihalesi yapılarak inşa edilen binanın Diyanet Vakfı'na devredildiği ortaya çıktı. Birgün Gazetesi'nden İsmail Arı'nın haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçelievler Kocasinan Gençlik Merkezi olarak duyurulan bina kız öğrenci yurdu olarak kullanılmaya başlandı. Ardından İBB’ye ait bina 22 yılığına ücretsiz olarak Diyanet Vakfına verildi.

İBB’nin açtığı ihaleyi Teknik Yapı kazandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinde “İstanbul Kız Yurdu” olarak kullanılmaya başlanan binanın tanıtımı 180 kişi kapasiteli 62 odalı öğrenci yurdu, 70 kişilik konferans salonu, çalışma odaları ve yemekhane bulunuyor diyerek yapıldı.

İBB’nin ihale bedeli 11 milyon TL olan ve Diyanet Vakfı’na devrettiği binanın açılışı, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçiminden üç gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapıldıCHP’li İBB Meclis Üyesi Seyit Ali Aydoğmuş binanın Diyanet Vakfı'na...