30 / 04 / 2024

Bahçelievler spor yatırımları

Bahçelievler spor yatırımları

Bahçelievler Belediyesi, spor yatırımlarına ağırlık veriyor. 11 yılda lisanslı sporcu sayısını 800'den 51 Bine çıkardıklarını söyleyen Belediye Başkanı Osman Develioğlu "Hedefimiz 100 bin lisanslı sporcuya ulaşmak" diyor.

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Grecon İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Grecon İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Akyüz tarafından kuruldu.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Mustafa Sönmez tarafından kuruldu.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Sng Otelcilik Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Sng Otelcilik Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Gönen ve Salim Gönen ortaklığında kuruldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Yılmaz tarafından kuruldu. 

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

İskenderun’da spor yatırımları başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti dün İskenderun’da incelemeler yaptı. Hedef İskenderun’a yeni tesisler kazandırmak

Bahçelievler spor yatırımları Haberi

Bahçelievler spor yatırımları

Bahçelievler Belediyesi, spor yatırımlarına ağırlık veriyor. 11 yılda lisanslı sporcu sayısını 800'den 51 Bine çıkardıklarını söyleyen Belediye Başkanı Osman Develioğlu "Hedefimiz 100 bin lisanslı sporcuya ulaşmak" diyor. 


Türkiye'nin en yeni ve en büyük ilçelerinden biri olan Bahçelievler'i, İstanbul'un Avrupa'ya açılan kapısı haline getirmek istediklerini belirten Osman Develioğlu, bunun için eğitimden spora, sağlıktan sanata kadar her alanda kentsel dönüşüm projelerine hız verdiklerini söyledi. 

Sağlıklı nesillerin oluşmasının ancak spor yapmaktan geçtiğini düşünen Bahçelievler Belediyesi, bu görüşten hareketle spor yatırımlarına ağırlık verdi. 

İlçede amatörce sürdürülen tüm spor branşlarını destekleyen belediye, çocuklara yönelik sürdürülen ücretsiz yaz ve kış spor okulları ve amatör spor kulüplerine verilen spor malzemeleri desteğiyle spor ve sporcuyu yalnız bırakılmıyor. 


5 yerde gerçekleştirilen kapalı yüzme havuzlan projelerini kısa sürede tamamlayan belediye hizmete sundu. Görevi...