08 / 05 / 2024

bahçelievlerde çevre düzenlemesi ihalesi

bahçelievlerde çevre düzenlemesi ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bahçelievler İlçesi, Kocasinan Mah 38 Adet Konut Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı’’ İşi ihale edecek. İhale 12 Aralık 2013 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilecek.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi çevre düzeni planı değişikliği askıda!

İstanbul İli 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği (İstanbul İli Bakırköy İlçesi Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ve Çevresi) askıya çıkarıldı.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Iğdır Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Iğdır Merkez İlçesi Hakveyis Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Iğdır Millet Bahçesi 15 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Iğdır İli Merkez İlçesi Hakveyis Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Iğdır Millet Bahçesi ihalesi 15 Haziran'da!

Iğdır İli Merkez İlçesi Hakveyis Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Düzce Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Düzce Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Ankara İli Kahramankazan İlçesi Yıldırım Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Düzce Millet Bahçesi 15 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Düzce Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Diyarbakır Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 20 Şubat'ta!

Konya Seydişehir Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi 12 Şubat'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Şubat 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

bahçelievlerde çevre düzenlemesi ihalesi Haberi

bahçelievlerde çevre düzenlemesi ihalesi


Bahçelievler İlçesi, Kocasinan Mah 38 Adet Konut Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı’’ İşi ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Mehmet Nezih Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 İhale Salonu Kat:4 Merter adresinde gerçekleştirilecek. İhale tarihi 12 Aralık 2013 olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için