07 / 05 / 2024

bahçelievlerde eve vinç girdi

bahçelievlerde eve vinç girdi

İstanbul'da yıkım yapan bir vinç yan binanın duvarına çarptı. Bir evin yatak odası duvarını delen darbe ev sahibini uykuda yakaladı. Şans eseri ölen yok!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

Bilkays İnşaat Hafriyat Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilkays İnşaat Hafriyat Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bilkay ve Erdem Bilkay ortaklığında kuruldu.

Yaman Girişim Otomotiv İnşaat Vinç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaman Girişim Otomotiv İnşaat Vinç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 210 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yaman, İmdat Yaman ve Ramazan Yaman tarafından kuruldu.

Bilgin Vinç Limited Şirketi kuruldu!

Bilgin Vinç Limited Şirketi Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Bilgin tarafından kuruldu.

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saliye Altuntaş tarafından kuruldu.

Bahçeli eve ve arsaya talep patlaması!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, kamu bankalarının konut kredisindeki indiriminden sonra konut sektöründe yaşananları anlattı. Çelebi, taleplerde patlama olduğunu belirtti...

Danasra Invest Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi kurulsu!

Danasra Invest Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi  bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

Tasarruf Organizasyon ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün Bahçelievlerde'de açıldı.

Asirpet Akaryakıt İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asirpet Akaryakıt İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievlerde'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysel Yıldız tarafından kuruldu. 

Gümüş Kardeşler Vinç Ve Platform Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Kardeşler Vinç Ve Platform Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Gümüş tarafından kuruldu. 

Dekar Asmalı Hayat'ta ilk etap teslimleri yapıldı!

Bahçeli eve sahip olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren Dekar Yapı’nın Beylikdüzü’ndeki “Dekar Asmalı Hayat” projesinin ilk etabının teslimleri gerçekleşti.

Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabı teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabıda zamanında teslim edildi.

bahçelievlerde eve vinç girdi Haberi

bahçelievlerde eve vinç girdi

Bahçelievler'de, bir binanın yıkımını gerçekleştiren iş makinesi, yan binanın 5'inci katındaki evin yatak odasına girdi. İlginç olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Yıkım kararı olan 6 katlı bir binanın bulunduğu sokağa 2 adet vinç getirildi. Bir süre sonra çalışmalara başlayan iş makineleri, binanın büyük kısmını yıktı.

KONTROLÜ KAYBEDİNCE...

Ancak, operatörün bir anlık kontrolünü kaybetmesi sonucu kepçe yan tarafta bulunan apartmanın 5. kat duvarına çarptı. Kepçe bir anda evin yatak odasına girdi. Bu sırada odada uyuyan Azat Dulkadir, gürültüyle yatağından fırladı. Neye uğradığını şaşıran Dulkadir şaşkınlık ve korkuyu bir arada yaşadı. İlginç olayda can kaybının olmaması ise teselli kaynağı oldu. Yaklaşık 2 gündür süren yıkım çalışmaları sırasında sürekli gürültü ve sarsıntı hissettiklerini belirten Azat Dulkadir, "Evimiz yıkılan bina ile bitişik....