30 / 04 / 2024

bahçen eryaman

bahçen eryaman

Köroğlu İnşaat ve MNT İnşaat ortaklığının hayata geçirdiği Bahçen Evleri 4+1 konut tiplerinden oluşuyor

Bahçen Konutları Ankara'da 370 bin liraya 4+1! Hemen teslim!

Eryaman Bahçe'n Konutları'nda fiyatlar 250 bin liradan başlıyor, proje kapsamında yer alan konutlar hemen teslim ediliyor

Bahçe'n Eryaman'da 240 bin liraya 4 oda 1 salon!

Ankara'da yükselen Bahçe'n Eryaman'da fiyatlar 240 bin liradan başlıyor, 370 bin liraya kadar yükseliyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Ankara Bahçe'n Eryaman'da 4+1 daire 240 bin liraya!

Projedeki konutların yüzde 85'inin satılmış olduğu Bahçe'n Eryaman'da fiyatlar 240 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Kahramanmaraş'a şehrin en büyük millet bahçesi geliyor!

Kılavuzlu’da yapımı süren millet bahçesi inşaatından incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin en büyük millet bahçesi projesinin hayata geçirildiğini açıkladı. 

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Ankara Bağlum'a yapılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'nin Bağlum'a yapılacağını belirtti. Altınok, "436 bin metrekarelik alana yapacağımız Millet Bahçesi, Ankara'nın nefes alacağı alan haline gelecek. Burası büyük bir rekreasyon noktası olarak hizmet verecek" dedi.

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Kayseri'de inşa ediliyor!

Kayseri'de inşaatı başlayan ve 2 yılda tamamlanacak olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabah Gazetesi'nden Yavuz Donat, Türkiye'nin en büyük millet bahçesini kaleme aldı.

Selim Yağcı: Millet bahçeleri son dönemdeki en önemli projelerden!

AK Parti Bilecek Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada bu yıl 100 bin sosyal konut kampanyası başlatıldığını, birçok yerde yapımına devam edilen millet bahçelerinin ise son dönemdeki en önemli projelerden biri olduğunu söyledi.

Anadolu'nun en büyük millet bahçesi Sivas'a yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim beyannamesinde bulunan "Millet Bahçesi" projesi kapsamında Anadolu’nun en büyük Millet Bahçesi Sivas’ta yapılıyor.

Her şehirde en az bir millet bahçesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "81 ilimizde en az bir millet bahçesi hedefiyle kişi başı yeşil alan miktarını 2023 yılında 15 metrekareye çıkarmak suretiyle 'gönül belediyeciliği' esasıyla, tevazu içinde valilerimiz, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla çalışıyoruz" dedi...

Hedef her şehirde en az bir Millet Bahçesi!

İSO 2018 Çevre Ödülleri ödül töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Hedefimiz her şehirde en az bir Millet Bahçesi yapmak." dedi...

Her kente en az bir Millet Bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  İstanbul'un millet bahçeleri açılışında yaptığı konuşmada hedeflerinin her kentte en az bir Millet Bahçesi kazandırmak olduğunu vurguladı.

Murat Kurum: Her ilimizde en az bir tane Millet Bahçesi yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Millet Bahçeleri Cumhurbaşkanımızın, vatandaşımızın talebini çok net görerek açıkladığı büyük bir projedir. İnşallah her ilimizde en az bir tane olacak şekilde Millet Bahçesi yapacağız." şeklinde konuşuyoruz...

Öğrenciler en çok İstanbul Üniversitesi çevresi ve Bahçelievler'den ev aradı!

Emlakjet Öğrenci Kiralık Daire Piyasası analizini yayınladı. Analize göre, öğrenciler en çok İstanbul Üniversitesi çevresi ve Bahçelievler'den ev aradı..

Atatürk Havalimanı, Türkiye’nin en büyük millet bahçesi olacak!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 400 projeyi içeren 100 günlük eylem planını kamuoyuna açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Atatürk Havalimanı’ndaki çalışmalarımızı inşallah başlatacağız ve en kısa zamanda Türkiye’nin en büyük millet bahçesi olacak" dedi...

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’nda süreç başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular Mart ayı içerisinde başlıyor.

bahçen eryaman Haberi

bahçen eryaman

Etimesgut'ta 49 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yaşama geçirilen Bahçen Evleri 4 oda 1 salon konutlardan oluşuyor. Projedeki konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Ankara Bahçen Evleri 'nde yer alan konutları 172 metrekare net ise 152 metrekare alana sahip olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 250 bin lira ile 370 bin lira arasında değişiyor.


Etimesgut Bahçen Evleri 618 konuttan meydana geliyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


 Göksu Gölet'i ve Eryaman Optimum'a yakın konumda yükselen Bahçen Evleri 'nde; 24 saat güvenlik, organik sebze ve meyve bahçesi, tenis kortu, spor alanları, botanik parkı, yüzme havuzu, fitness salonu, basketbol ve otopark bulunuyor.


0(312) 281 43 43

http://www.bahcen.com.tr

Ceren...