05 / 05 / 2024

bahçeşehir ıspartakule bölgesi yatırımları

bahçeşehir ıspartakule bölgesi yatırımları

İhlas Yapı tarafından Ispartakule'nin tanıtımı ve gelişimi için hazırlanan www.ispartakuleyenisehir.com internet sitesi açıldı. Ispartakule bölgesindeki projeler ile ilgili bilgi almak isteyenler site üzerinden form dolduruyor.

Bahçeşehir Göleti 240 milyon TL’ye 2 kat büyüyecek!

Türkiye’de 1979 yılından bu yana Atmaca Elektronik A.Ş. olarak çalışmalarını sürdüren ve bünyesinde Sunny, Jumbo gibi markaları barındıran Atmaca Şirketler Grubu, son günlerde gündemi meşgul eden Bahçeşehir Göleti’yle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Bahçeşehir'e 13 bin yeni konut geliyor!

Avrupa yakasının en çok gelişen bölgesi Bahçeşehir’de yeni konut projeleri de hız kesmiyor. Bölgede son 4 yılda fiyatlar ikiye katlandı.

Ispartakule-Bahçeşehir markalı konutta değer artış şampiyonu oldu!

Markalı konut projelerinde 2016 yılında en fazla değeri artan bölge Ispartakule-Bahçeşehir oldu. Rapora göre ise en az değer artışının ise Zekeriyaköy’de gerçekleşti.

Bahçeşehir Göleti için verilen kararı Danıştay bozdu!

Bahçeşehir Gölet bölgesindeki 607 ada 2-5-6-8-9 ve 10 parsellerinin hasılat paylaşımı ile satışını yargıya taşınmıştı. Gölet Bölgesi imar planı iptali için Bahçeşehirliler Derneği (BADER) tarafından açılan davada mahkemenin ret kararı Danıştay tarafından bozuldu.

Emlak İstasyonu Bahçeşehir Ispartakule açılıyor!

Brokerlığını Coşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yapacağı Emlak İstasyonu Bahçeşehir, Bahçeşehir Ispartakule İnovia çarşı'da açılıyor.

Vaditepe Bahçeşehir'de B, F ve D bloklar teslim ediliyor!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Vaditepe'de teslimler 24 Mart itibariyle başladı. 4 bin adet daireden meydana gelen KİPTAŞ Vaditepe'de B, F ve D bloklar da sahiplerine teslim ediliyor.

Luxist Bahçeşehir yıl sonunda satışta!

Bahçeşehir’in Gölet Bölgesi sınırında Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselecek olan Luxist Bahçeşehir 2016 yılı sonunda satışa çıkıyor, projede 630 konut ve 380 dükkan mevcut.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Soyak deneyimiyle İstanbul’un geleceği en parlak bölgesi Kuzey Bahçeşehir’de hayata geçecek olan proje, Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta, 3. Köprü bağlantı yolları ve 3. Havaalanı projesine yakın lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Bahçeşehir'de konut fiyatlarına metro zammı!

Bahçeşehir - Ispartakule bölgesini Mecidiyeköy’e bağlayan metro planı onaylandı. Bu hamle bölgede yaşayanları yoğun trafikten kurtaracak. Metro hattı projelere prim olarak yansıyacak.

Bahçeşehir Soyak Konforia adres!

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerine yayılan Konforia projesi 15 kat şeklinde yükseliyor. Bahçeşehir Soyak Konforia adres bilgilerine göre Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi' nde yükseliyor.

Ispartakule Bahçeşehir Bağlantı Yolu açıldı!

Ispartakule Bahçeşehir arasındaki 4,5 kilometrelik yolu 700 metreye düşüren bağlantı yolu hizmete açıldı, bağlantı yolunun temeli 16 Mart 2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından atılmıştı...

Ispartakule Bahçeşehir Bağlantı Yolu bugün açılıyor!

Ispartakule Bahçeşehir arasındaki 4,5 kilometrelik yolu 700 metreye düşüren bağlantı yolu bugün açılıyor, Ispartakule- Bahçeşehir bağlantı yolu köprüsü İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, yol kısmı kısımları ise TOKİ-EPP tarafından yapılmıştı...

Bahçeşehir Göleti çevresine AVM mi inşa edilecek?

Bahçeşehir’de bölge halkının nefes alabildiği tek yer olan gölet ve çevresinin imara açılmasının ardından bölgeye üç katlı alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı belirtildi..

bahçeşehir ıspartakule bölgesi yatırımları Haberi

bahçeşehir ıspartakule bölgesi yatırımları


Toplu Konut İdaresi öncülüğünde hızla gelişen bölge, İnşaat sektörünün önde gelen firmalarının yatırımlarıyla birlikte hızla gelişiyor. Bahçeşehir–Ispartakule bölgesi gayrimenkul yatırımcıların ilgi odağı olurken, örnek niteliğindeki uydu kent markalı konutlarıyla ev edinmek isteyenlerin de yoğun talebini alıyor. İhlas Yapı A.Ş, Avrupa Konutları, Ağaoğlu gibi sektörün öncü markasının yatırım yaptığı bölgede, bir çok projede hayat başladı. 


TOKİ ve Emlak Konut tarafından nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule, her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor. Ispartakule; cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından birisi olan ve İstanbul'un ikinci Boğazı olarak adlandırılan, Kanal İstanbul'un muhtemel güzergâhına komşu konumda yer alıyor. Bir çok devlet yatırımının da yapıldığı bölgede metro, hızlı tren, üniversiteler ile Avrupa ve Orta Doğu'nun en büyük sağlık kampüsü planlanıyor. Bölgeye yakın bir mesafede konumlandırılan...