10 / 05 / 2024

Bahçeşehir Mesanurol Dördüncü Etap

Bahçeşehir Mesanurol Dördüncü Etap

Yıl sonunda teslimleri yapılacak olan Bahçeşehir Mesanurol Evleri 4. Etap projesinde satışlar sürüyor. Projede toplam 182 adet daire yer alıyor

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Bahçeşehir Koleji bu yıl Göktürk kampüsünü açacak!

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

Bahçeşehir Göleti 240 milyon TL’ye 2 kat büyüyecek!

Türkiye’de 1979 yılından bu yana Atmaca Elektronik A.Ş. olarak çalışmalarını sürdüren ve bünyesinde Sunny, Jumbo gibi markaları barındıran Atmaca Şirketler Grubu, son günlerde gündemi meşgul eden Bahçeşehir Göleti’yle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Bahçeşehir Göleti 2 bin 600 dönüme çıkacak!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçeşehir Gölet projesine devam kararı vermesinin ardından ilk açıklamayı yaptı. Uysal, mevcut 300 dönümlük Gölet alanının, 2 bin 600 dönüme çıkartılacağını söyledi.

Akzirve Bahçeşehir projesi lansmanı 11 Kasım'da!

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, çeyrek asırdır Türkiye’deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçireceği projesini detaylarıyla anlatmak ve aynı zamanda reklam filmini paylaşmak için bir basın toplantısı düzenliyor.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 120 aya varan vadeyle!

Özyurtlar'ın Bahçeşehir'de konumlandırdığı Nlive Projesi, 4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 98 adet konut ve 6 dükkan yer alıyor..

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

Vaditepe Bahçeşehir'de B, F ve D bloklar teslim ediliyor!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Vaditepe'de teslimler 24 Mart itibariyle başladı. 4 bin adet daireden meydana gelen KİPTAŞ Vaditepe'de B, F ve D bloklar da sahiplerine teslim ediliyor.

Bahçeşehir Referans Evleri iletişim!

Bahçeşehir Referans Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 531 daire ve 36 dükkandan meydana gelen Referans Bahçeşehir için ön talepler toplanıyor...

Referans Bahçeşehir projesine ön talep toplanıyor!

Kiptaş ve Kiler GYO Ortaklığı'nın projesi Referans Bahçeşehir için projenin internet sitesinden ön talep toplanıyor. Referans Bahçeşehir projesinde 531 daire ve 36 dükkan olacak...

Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı yeniden başladı!

Esenyurt'taki Fi-Yapı inşaatında yük asansörünün düşmesi sonucu 3 işçinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı durdurulmuştu, Fi Yapı yaptığı son açıklamada Fi Side Bahçeşehir'in inşaatının yeniden başladığını duyurdu.

Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları!

Bahçeşehir 1. Kısım' da inşa edilecek olan proje toplam 630 daire ve 380 dükkandan oluşacak. Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları bu yıl sonunda başlaması planlanıyor.

Bahçeşehir Mesanurol Dördüncü Etap Haberi

Bahçeşehir Mesanurol Dördüncü Etap

İki blok halinde Bahçeşehir'de yükselen Mesanurol Evleri 4. Etap projesi 17 bin 858 metrekarelik alana kuruluyor. Projedeki bloklar giriş+23 katlı olarak yapılıyor. Mesa Mesken ile Nurol İnşaat ortaklığı tarafından yapılan Mesa Nurol 4. Etap'ta 182 adet daire yer alıyor. Mesa Nurol 4. Etap'ta blokların giriş katlarında 4+1 ve 2+1 bahçe katları, 1-8. katlarda 4+1, 9-19. katlarda 3+1, 20.-21. ve 22. katlarda 2+1, 21.-22. ve 23. katlarda büyük metrajlı 4+1 dairelere yer verildi.


Bahçeşehir Mesanurol Dördüncü Etap'ta 2 oda 1 salon evler 87 ila 105 metrekare, 3 oda 1 salon evler 117 metrekare, 4 oda 1 salon evler 130 metrekare olarak tasarlandı.


Önümüzdeki Aralık ayında konut teslimleri yapılacak olan Mesa Nurol Dördüncü Etap'ta 2+1 evler 270 bin lira ile 401 bin lira,...