08 / 05 / 2024

bahçeşehir özel okul alanı

bahçeşehir özel okul alanı

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 46 adet arsayı, 27 Haziran’da düzenlenecek açık artırma ile satacak. TOKİ, bu ihalede Bahçeşehir'deki özel okul alanını da satıyor.

Bahçe Bahçeşehir'de yüzde 25 indirim ve 36 ay vade avantajıyla!

Bahçe Bahçeşehir projesi Bahçeşehir'de Mutlu İnşaat ve Ceylan Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede kişiye özel yüzde 25 indirim ve firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Bahçe Bahçeşehir'de konut fiyatları ne kadar? Bahçe Bahçeşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Asoy Bahçeşehir'de lansmana özel yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

Asoy Bahçeşehir projesi,  Bahçeşehir'de Fırat Caddesi üzerinde Asoy Grup imzasıyla yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Bahçe Bahçeşehir'de ön satışa özel yüzde 25 indirim! Tam 1.000 konutluk yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçe Bahçeşehir projesi ön satışa çıktı. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Asmalı Bahçe Şehir'de kredi erteleme kampanyası!

Asmalı Bahçe Şehir Konut Projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz Ortaklığı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede kredi erteleme kampanyası ile lansmana özel cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Asmalı Bahçe Şehir Dekar fiyatları!

Asmalı Bahçe Şehir projesinde dairelerin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Lansmana özel yüzde 20 indirim sağlanan projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Asmalı Bahçe Şehir Proje fiyatları!

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla inşa ediliyor. Asmal Bahçe Şehir projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim yapılıyor...

Bahçeşehir ve Uğur Eğitim 3 yılda 50 okul açacak!

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları'nın sahibi Enver Yücel, 50 okul için önümüzdeki üç yılda 500 milyon TL yatırım yapacak­larını belirtti. Firma, ABD ve Kanada’da yatırımlarını sürdürecek.

Hoşdere Akzirve Bahçeşehir fiyatları 2016!

Toplam 2 bin 600 bağımsız birimden oluşan Akzirve Bahçeşehir projesinde lansman öncesi satışlara özel yüzde 10 indirim yapılıyor. Hoşdere Akzirve Bahçeşehir fiyatları 2016....

Bahçeşehir Koleji'nin yüzde 48 hissesi Enver Yücel'e satıldı!

ABD'li özel yatırım fonu Caryle, 2011'de satın aldığı Bahçeşehir Koleji'ndeki yüzde 48 hissesini, okulun kurucusu Enver Yücel'e sattı. Yücel, yeniden Bahçeşehir Koleji'nin tamamına sahip oldu.

KİPTAŞ'tan Bahçeşehir'e 1.000 konut!

KİPTAŞ Bahçeşehir'de orta gelirlilere özel projeye hazırlanıyor. İnşaatın henüz başlamadığı projede satışlar kamu çalışanlarına ve evi olmayan vatandaşlara özel yapılacak. Projede yaklaşık 1.000 daire yer alacak.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ödeme planı!

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. 41 blok halinde inşa edilen projede toplam 315 bağımsız birim yer alıyor.

Sky Bahçeşehir'de bayrama özel kampanya!

Sinan Gayrimenkulün Sky Bahçeşehir Projesi için oluşturduğu Kurban Bayramı Kampanyası'nda, yalnızca yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor.

bahçeşehir özel okul alanı Haberi

bahçeşehir özel okul alanı

Satışa sunulan arsalar Ankara, İzmir, Amasya, Ağrı,  Çorum, Eskişehir, Elazığ, Edirne, Erzurum, Kars, Kütahya, Mersin, Şanlıurfa ve Van’da bulunuyor. İstanbul’dan satışa çıkan tek arsa ise Başakşehir'de7 bin 435metrekare yüzölçümüne sahip"özel eğitim tesis alanı".

Bahçeşehir’deki özel okul alanı kaç TL'den satışa çıkacak?

Halihazırda Yıldızlar Koleji’nin eğitim binası olarak kullanılan Bahçeşehir’deki "özel eğitim tesis alanı" olarak kayıtlı arsanın muhammen bedeli 19 milyon 155 bin TL olarak belirlendi.

48 bin TL’den başlayan fiyatlarla açık artırmaya sunulan konut, ticaret, turizm,özel öğretim alanı niteliğindeki muhtelif   arsalar için  27 Haziran 2014 Cuma günü 

14:30'da TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binasında müzayede düzenlenecek.

Müzayedede ayrıca Turyap Genel Müdürlüğü İstanbul Şişli’deki binasından da canlı bağlantı yapılarak teklifler alınacak. İnternet üzerinden canlı olarak yayınlanacak müzayedeye web ortamında da teklif vermek mümkün olacak.  Müzayedeye...