02 / 05 / 2024

bahçeşehire neden yatırım yapılır

bahçeşehire neden yatırım yapılır

Yeni Akit Gazetesi yazarı Mehmet Canıtatlı bugünkü yazısında, bölgedeki projelerin inşaat yeri ile emlak uzmanlarının görüşleri ışığında Bahçeşehir'e neden yatırım yapılacağını açıkladı. İşte o yazı:

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

E Tans Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

E Tans Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tan Sipahi tarafından kuruldu.

İbah Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İbah Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aykut Hasbal ve İlhami Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Millet bahçelerinin yatırım değeri 16 milyar TL'ye ulaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, toplam millet bahçesi rakamının 2021 sonu itibarıyla 278'e ulaşacağına dikkat çekti, yatırım değerinin de 16 milyar Türk Lirasına ulaşacağını duyurdu.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Tuğçe Tanay: Arazi yatırımı her zaman kazandırır!

Emlak fiyatlarının piyasa değerinin altından satıldığından bahseden gayrimenkul danışmanı Tuğçe Tanay, arsa, arazi yatırımının kaybettirdiğini söyledi.

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Eşrefoğlu tarafından kuruldu.

Neden altına yatırım yapılır? Neden dolara yatırım yapılmaz?

Tebernüş Kireçci bugün saat 16.00'da doların tarih süreci ışığında dolara neden yatırım yapılmaz? Altına neden yatırım yapılır?" konusunu anlatacak.

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

5 ilçe için yatırım müjdesi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İstanbul'un Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde, Ankara'nın Çubuk ilçesinde, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde ve Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan bazı araziler münferit yatırım amacıyla belirlenen şirketlere tahsis edildi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

TCDD'den Mersin'e 563 milyonluk yatırım!

Devlet Demiryolları 6'ncı Bölge Müdürü Oğuz Saygılı, son 15 yılda 563 milyon liralık yatırımın yapıldığı Mersin'de 2023 hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını dile getirdi.

bahçeşehire neden yatırım yapılır Haberi

bahçeşehire neden yatırım yapılır

- Bahçeşehir lokasyon olarak ilk 1990'lı yıllarda uydu şehri şeklinde hayat buldu. Şu anda Esenyurt, Ispartakule ve Hoşdere ile bütünleşen bir fotoğrafta markalı konut projeleriyle yeniden yıldızı parlıyor. 

- Bu süreçte Garanti Koza, Kuzu Group ve Dumankaya İnşaat gibi markalı konut projeleri inşa eden grupların büyük rolü var. 

- Emlak Konut GYO, Koza Park, Özyurtlar New Bahçeşehir, Dumankaya Modern Vadi projeleri ile Hoşdere projelerine yakın bir konumda istanbul'un en büyük rekreasyon alanlarından birisine hayat verecek. 

- Bahçeşehir, yakın zamanda güzergâhı resmen açıklanacak olan Kanal istanbul projesinin batısında ve 34 km'lik mesafede yer alan nitelikli konut projelerine ev sahipliği yapıyor. 

- Bahçeşehir Göleti mevcut hacminin 5 katına çıkarılacak. Bu konuda Başakşehir Belediyesi'nin planları hazır. İlk etap bu yıl hayat bulacak. 

- Mecidiyeköy'den Bahçeşehir'e uzanacak Metro...