06 / 05 / 2024

Bahçeşehirin ilk avmsi

Bahçeşehirin ilk avmsi

Bahçeşehir'in ilk AVM'si olan Prestige Mall, uzun yıllardan beri sessizliğe mahkum olmuştu. Son dönemde bir hayli değişim yaşanıyor AVM'de. Yaratılan cadde konsepti ile adeta yeniden doğmaya hazırlanıyor.

Luxera Bahçe Port'ta yılın ilk kampanyası! 48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla yılın ilk kampanyası başladı.

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli atıldı!

İstanbul Başakşehir’de “herkes için konut, herkes için mutlu bir yuva” sloganıyla inşa edilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nde, ilk harç törenle döküldü.

Gayrimenkulde öncelik bahçe, balkon ve teraslı evlerin oldu!

Koronavirüsle beraber özellikle karantina günlerinde, açık hava insanların öncelikli ihtiyaçları durumuna geldi. Gayrimenkul alacakların da ilk tercihleri ise bahçe, balkon veya teraslı konutlar oldu

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Referans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla 180 ay vade imkanı!

“Referans” markalı projeleri ile İstanbul’a değer katmayı sürdüren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 10 peşinat,  ilk 12 ay ödemesiz, 180 ay vadeli ve aylık yüzde 0,64 vade farklı konut kredisi imkânı sunuyor.

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Dekar Kıyıbahçe Ödeme Korumalı Finans Modeli ile satışa çıktı!

Emlak sektöründe projelerin yarım kalmasını önlemek için Yapı Kredi yeni bir model oluşturdu. Ödeme Korumalı Finans Modeli ilk kez Dekar Kıyıbahçe Çekmeköy'de denenecek.

Dekar Kıyıbahçe basın toplantısı 12 Haziran'da!

Dekar Yapı, Yapı Kredi iş birliği ile Çekmeköy - Ömerli’de, Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan finans modeli ile hayata geçireceği yeni projesi Dekar Kıyıbahçe’yi 12 Haziran'da tanıtıyor...

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Bahçeşehirin ilk avmsi Haberi

Bahçeşehirin ilk avmsi

Bahçeşehir'in ilk AVM'si olan Prestige Mail, uzun yıllardan beri sessizliğe mahkum olmuştu. Son dönemde bir hayli değişim yaşanıyor AVM'de. Yaratılan cadde konsepti ile adeta yeniden doğmaya hazırlanıyor. 


Projeye göre, AVM'nin en üst katında yer alan bin 760 m2'lik bölüm 'Mahalle Pazarı' konsepti için ayrıldı. Burada ahşap oturma bankları, eski telefon kulübeleri, nostaljik çiçek grupları ile nostaljik bir ortam yaratılması planlanıyor. Ayrıca burada bir de balık restoranı hizmet vermeye başlayacak. 


Balıkçının yanında burger lıoııse, ekmek fırını Soho Greens coffe-foods Restaurant markası gibi trend mekanlar ile pazarın diğer noktalarında ise baharat, kuruyemiş ve aktar gibi Kapalıçarşı tadında esnaf dükkanları da açılması planlanıyor. AVM'nin yeni konsepti ile MartNisan arasında hizmete girmesi bekleniyor. 


İlk kez 2007 yılında hizmete giren ve o dönemde Bahçeşehir bölgesindeki büyük tek...